OVEN - Ne mešajte čustev z delovnimi zadevami. Zaveznike iščete tam, kjer jih v resnici ni. Pazite, posebno ob vzpostavljanju novih stikov z nekom, ki ga ne poznate najbolje.

BIK - Lotite se načrtov z več zagona, mislite pozitivno. Vendarle je prišel čas, da se vam nasmehne sreča, pa čeprav morda na nepričakovan način.

DVOJČKA - Navdušeni ste nad neko novo možnostjo za študij, potovanje ali izpopolnjevanje, tudi zato, ker lahko vse rešite sami, od začetka do konca in do najmanjših podrobnosti.

RAK - Zdelo se vam bo, da čas prehitro beži in ure se zdijo prekratke za vse delo, ki bi ga radi opravili. Zjutraj si postavite prioritete in si omislite načrt, današnji dan bo že tako prekratek za vse obveznosti.

LEV - Čeprav vas bodo glede določenih stvari navdajali mešani občutki in se ne boste mogli pomiriti bo kmalu vse v redu. Mogoče samo malce pretiravate in se pretirano razburjate in na koncu niti ne bo nič hujšega.

DEVICA - Tokrat se morate prilagoditi, vendar pa se lahko tolažite s tem, da niti to ne bo trajalo v nedogled. Ne vdajte se prezgodaj, čeprav ste prepričani, da je nekje vaša navzočnost odveč.

TEHTNICA - Vaša pozornost se bo avtomatično preusmerila na prihodnost. Iskali boste poti, ki bi vam bile v pomoč, pri doseganju zastavljenih ciljev. Na osebnem področju boste stvari prevzeli v svoje roke.

ŠKORPIJON - Morda ste si naložili preveč dela. Danes bodo ljudje od vas pričakovali, da boste rešili njihove probleme, vi pa boste zaradi preobremenjenosti samo jezni in nerazpoloženi.

STRELEC - Danes se vam obetajo določeni težki dogodki, ki jih nekako ne bi pričakovali, a jih bo potrebno preživeti in po možnosti tudi razrešiti. Čeprav bo zadeva težka, to še ne pomeni, da ne bo hitro rešljiva.

KOZOROG - Vaša pozitivna energija vam bo prinesla občutek, kot da lebdite na čudoviti leteči preprogi, kjer se vas ne morejo dotakniti nobeni zemeljski problemi.

VODNAR - Ves dan boste uživali v prijetni družbi prijateljev, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Sproščeni boste in kljub temu, da vas bo presenetil malce neugoden dogodek boste ostali optimistični in veseli.

RIBI - Zakaj si ne bi danes zastavili novega cilja. Siti ste že dela, ki ga opravljate ves čas in se ves čas tudi ponavlja. Dnevna rutina bi lahko bila veliko znosnejša, če bi si privoščili nekaj novega oziroma cilj, ki bo nov in vas bo gnal naprej.