OVEN - V ljubezni boste tvegali in tudi kaj pridobili. Lahko se izkažete tudi pri študiju in izpitih, z dobro zbranostjo in spominom, ter ob dejavnosti, ki zahteva dobro koncentracijo.

BIK - Vaša zmedenost se bo sicer poznala med samim delom, a če boste vestni in delavni, boste zadeve lahko hitro nadoknadili in na končnem izdelku se ne bo popolnoma nič poznalo, da so bile med delom težave.

DVOJČKA - Zaradi nekega finančnega problema boste zaprosili za pomoč, a vaša prošnja ne bo uslišana. Kljub vsemu se boste veselili življenja in iskreno boste nekaj praznovali, če tudi ne bo nobenega konkretnega vzroka.

RAK - Danes preprosto ne boste zadovoljni z opravljenim delom. Nič bolje ne bo, če se boste jezili, na okoliščine nimate praktično nobenega vpliva. Vzemite si odmor, da se malce sprostite.

LEV - Danes boste zopet polni novega poguma in samozavesti. Spoznali boste sorodne duše ali partnerje, ki vas bodo popeljali v svobodo in nov svet spoznanj.

DEVICA - Danes bodite previdni na kariernem področju. Zlobni jeziki vam poskušajo škodovati. Nekomu gre v nos, ker ste bili boljši od njega. A to je le kratkotrajno obdobje, ko se zdi, da za vašim hrbtom kar poka od škodoželjnosti.

TEHTNICA - Če boste združili svoje misli in občutke, boste prav gotovo našli navdih za kakšno novo poslovno priložnost, ki lahko prinese dobre rezultate.

ŠKORPIJON - Čeprav bodo vaši upi na začetku kar visoki, to ne pomeni, da jih boste nujno dosegli. Če jih želite izpolniti boste namreč potrebovali veliko vlaganja ter dela in ne samo upanje.

STRELEC - Danes se boste spet počutili kot prerojeni. Bodite pogumni in radovedni, kajti vaša pustolovska žilica bi vam prinesla osebno veselje, mogoče pa celo nek nepričakovan uspeh.

KOZOROG - Dobili boste novega sodelavca in že od začetka bo med vama čutiti kemijo. Še posebno vezani bodite previdni in se ne predajte preveč, ker lahko to kasneje škodi vam in vaši zvezi.

VODNAR - Partner vam bo dal določene povode za dvom v njegovo zvestobo in v najbližji prihodnosti se stvari še ne bodo razjasnile. Ne bodite preveč negativno nastrojeni v besedah.

RIBI - Niste preveč prepričani, kako vas bodo sprejeli, a vseeno vztrajate. Prav v tem bo vaša moč, ker nadaljujete po svoje, tudi počasi in nekoliko trmasto, ter tako premagujete ovire.