Napoved

Tedenski horoskop: skrivnostna energija Sonca

horoskop.si
11. 11. 2018, 17.31
Deli članek:

S skrivnostno energijo Sonca v znamenju škorpijona se boste podali v teden, poln dogajanja, še posebej na osebnem področju.

PS
Pogled v zvezde razkriva za vsako znamenje zodiaka, kakšne lekcije se mora naučiti do konca tega leta.

Merkur v strelcu prinaša na področje dela in izobraževanja bolj nedosleden in površen pristop, vendar tudi nekaj novih spoznanj ter srečnih naključij, vendar le do sobote, ko se začne gibati retrogradno. V petek prihaja iskrena in romantična ljubezen, saj se Venera seli v znamenje tehtnice. pripravljeni boste na nežne pogovore in srečanja, ki bodo zelo skladna. Največ sreče boste imeli v tem tednu device, tehtnice in kozorogi, nekaj smole pa pričakujte ovni, dvojčki in strelci.

OVEN
Počutili se boste nekoliko zmedeno, saj se vam na poslovnem področju obetajo spremembe, pri katerih vi osebno nimate nobenega vpliva. Mnogih stvari ne morete predvidevati in zato se sprostite. Nekomu bi radi povedali svoje mnenje, vendar vas je strah, da bi zašli v konflikte. Najprej trikrat razmislite, šele nato naredite odločen korak.

BIK
Razna presenečenja vas bodo v prvih dneh tedna razveselila in hkrati presenetila s svojo intenzivnostjo. Prijatelji vas bodo obkrožali ves čas, tako da si boste težko vzeli čas samo zase. Spremembe, ki jih boste doživeli v bližnji prihodnosti, bodo imele dolgoročen predznak. Izkoristite prosti čas ali si privoščite izlet v naravo, da si povrnete svojo energijo.

DVOJČKA
Žalostni boste, saj se bodo zadeve razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Povečala se bo skrb za vašo okolico, majhne stvari pa ne bodo opazne, tako kot si boste želeli. Ostanite raje takšni kot ste in se prilagodite. Že druga polovica tedna pa bo veliko bolj sproščena in zabavna, saj se boste znali odklopiti.

RAK
Velikokrat se prepuščate svojim neobrzdanim čustvom, potem pa vam je žal, da ste v naglici storili veliko napak. Ker ste zadnje čase precej nemirni, dobro premislite o tem, kaj vas muči, preden storite kakšen napačen korak. Prav gotovo se ne boste sposobni prilagajati, še posebej v družbi, kjer vse zelo dobro poznate.

LEV
Vaša moč bo v tem tednu naraščala, nekaj vas bo prijetno presenetilo. Nekaj se bo dejansko razpletalo hitreje, kot je kazalo, posebno če zadeva srečanje z osebo nasprotnega spola, ki vas na skrivaj privlači že več časa. Upoštevajte svojo izjemno intuicijo, saj vas bo opozorila na vihar v komunikaciji, ki ga lahko preprečite.

DEVICA
Nihče vas ne more ustaviti pri vaših novih idejah in podvigih. Lahko bi razkrili več, kot si želite, čeprav bo konec srečen. Naenkrat si želite nadoknaditi vse, kar ste zamudili, a veste, da bi najprej morali poslati sporočilo. Obetajo se vam novi ljudje, ki vam bodo zelo simpatični. Nekdo od njih vas bo konec tedna celo očaral.

TEHTNICA
V tednu, ki je pred vami boste naredili večji, dolgo pričakovani korak na čustvenem področju. Nekdo vam bo zelo naklonjen, zato se nikar ne obremenjujte, da bi ostali sami. Konec tedna bo namenjen prijetnemu druženju, ki vam bo dvignilo energijo in vas prisililo da se za nekaj časa sprostite.

ŠKORPIJON
Vaše počutje bo v tem tednu odlično. Bolečine ter dvomi bodo daleč vstran in niti malo ne boste razmišljali v tej smeri. Počutili se boste zelo vitalno. Velik problem, ki vam je v zadnjem obdobju povzročal težave se vam bo tokrat zdel veliko lažji. Zdaj je čas, da začnete pripravljati. Poskusite se osredotočiti se predvsem nase.

STRELEC
Dela boste imeli več kot dovolj, problem je samo to, da ne boste vedeli, kje bi začeli. Nikar ne odlašajte, da se ne bo čez teden preveč nakopičilo. Veliko pozitivne energije se vam obeta. Vse bo konec tedna spet lahkotno. Posebno s prijatelji, ki vam veliko pomenijo, pa ste se jim z zadnjem obdobju nekoliko odmaknili.

KOZOROG
Energije boste imeli v prvih dneh tedna na pretek. Nekaj vas zanima veliko bolj, kot želite pokazati. Tokrat pa se zagotovo ne boste ustavili na pol poti. Vaša beseda bo zadnja, sicer pod pogojem, da boste prvi ponudili roko sprave. Na področju čustev boste deležni številnih manjših, vendar zelo sladkih presenečenj.

VODNAR
Pri vseh zadevah boste hitrejši kot v preteklih dneh. Ne bo vas motil niti občutek, da ste nekaj pravzaprav pustili nedokončano. Nekaj boste naredili nekako po občutku. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, vendar vseeno pazite, kaj in komu boste povedali, saj bi lahko bili v nasprotnem primeru tarča obrekljivcev.

RIBI
Spet boste preizkusili svoje moči v neki novi poslovni dejavnosti in odlično vam bo šlo od rok. Tokrat ne boste dovolili, da bi vam spodletelo zaradi zamud in malenkosti. Preveč ste trmasti, kar vam zagotovo ne ponuja dobrih izidov. Tisti, ki imate možnost prostih dni, izkoristite svoj čas in se zabavajte s polno paro v objemu ljubljene osebe.