Napoved

Horoskop za petek, 9. novembra

W.Y.
9. 11. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Samski imate pred seboj novo poznanstvo, vendar le pod pogojem, da boste sami naredili prvi korak. Imeti morate odprte oči in se odzivati Vezani boste morali začiniti vajin odnos.

BIK - Prizadevanja bodo poplačana in uspelo vam bo, da se boste otresli starih bremen. Zdelo se vam bo, da se vam je po dolgem času odvalil kamen s srca, končno boste lahko sproščeno zadihali.

DVOJČKA - Vprašajte se kaj je vzrok vaših težav in ga poskušajte odpraviti. Nekaj dela bo tudi na področju ljubezni, saj boste polni zanosa po zadevah, ki se bodo začele dogajati.

RAK - Z nekim dogovorom se boste le težko sprijaznili vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se na novo prerodili. Tudi drugim boste odločno povedali, da ste se spremenili.

LEV - Končno vam nihče ne more očitati, da nenehno zamujate. Hitri boste in tudi sami tako neučakani, da vam bodo stežka sledili. Tudi glede ljubezni in srečanja lahko storite kakšen korak..

DEVICA - Občutek, da vas zapostavljajo in da vas ne jemljejo resno, kadar se oglasite, zagotovo ni prijeten in ne pomaga k dobremu razpoloženju. Vendar bi bilo smotrno premisliti, če morda ne pretiravate.

TEHTNICA - Polni boste poguma in prepričanja, da vam lahko uspe, vendar vera v zmogljivosti ne bo dovolj. Ljubezenske zvezde obetajo vznemirjenja, ki jih boste premagali le z iskrenim pogovorom.

ŠKORPIJON - Naj vas ne bo strah spremembam. Že izkušnje vas učijo, da ste se velikokrat odločili pravilno in vse izpeljali tako, kot je treba, tako bo tudi sedaj. Popoldne boste bolj pogumni.

STRELEC - Ne razdajajte se preveč, nekdo vas preveč obremenjuje s svojimi težavami, vmes pa pozabljate na svoje zadeve, potrebne soočenja. Tako se le oddaljujete od rešitve.

KOZOROG - Čim več časa preživite v športnih dejavnostih, saj vam bo le to koristilo pri premagovanju težav z zdravjem, ki se bodo pojavljale danes. Zelo verjetno bo prisotnih nekaj bolečin v hrbtenici.

VODNAR - Primanjkljaj počitka boste občutili že v dopoldanskem času in se z veseljem podali na sprehod. Uživajte veliko vitaminov in mineralov, ki vas bodo prebudili.

RIBI - Trenutno razmere v službi niso najbolj blesteče, vendar je obdobje k sreči prehodno. Na prihodnost glejte z optimizmom, saj se vam bodo mnoga pričakovanja uresničila.