Napoved

Horoskop za sredo, 7. novembra

W.Y.
7. 11. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Zahtevali boste dodatne možnosti, ki pa ne bodo popolnoma realne. To bodo opazili tudi drugi in hitro se bo začelo obrekovanje, ki se mu spretno izognite.

BIK - Vzemite si čas samo zase in uživajte. Z ljubljeno osebo poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta to dosegla.

DVOJČKA - Zahtevajte, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav bo šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje.

RAK - Zanimivo bo danes predvsem vaše navdušenje, posebno če ste pripravljeni obrniti novi list in odpotovati. Planeti so vam naklonjeni, tudi če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih.

LEV - Skrajni čas je, da se vezani osredotočite na vprašanje, kaj vas v tem odnosu najbolj osrečuje in kaj vam pri partnerju pomeni največ. Kasneje se o tem tudi izčrpno pogovorita.

DEVICA - Planeti prinašajo razigranost. S prirojeno spretnostjo za posle boste obvladovali obveznosti in načrte, dan vam bodo minil kot blisk. Morali pa boste sprejeti odločitev.

TEHTNICA - Morali se boste sprijazniti, da se nahajate v obdobju, ko bo potrebno resnično pritisniti in se potruditi, da zadeve uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le poskusite ostati zbrani.

ŠKORPIJON - Nikar ne sedite in čakajte. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani.

STRELEC - Vse, kar se dogaja vpliva na vaše počutje, vi še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najranljivejši. Sami si zapletate stvari. Preložite potovanje ali večje naložbe.

KOZOROG - Vsaj nekaj ur posvetite le sebi in izogibajte se vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo potek nekega pogovora s sorodnikom, toda ne zahtevajte preveč naenkrat.

VODNAR - Odnosi, ki vam pomenijo veliko, se bodo znašli na kocki. Tistim, ki so vam najdražji in vam v življenju pomenijo vse, namenite več časa, pozornosti in ljubezni.

RIBI - Spremenljivo razpoloženje vas bo danes večkrat spravilo v dilemo. Pravzaprav bodo vzrok za občutek neugodja in nerazpoloženosti pričakovanja, da se mora vse vrteti samo okoli vas.