Napoved

Horoskop za torek, 6. novembra

W.Y.
6. 11. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno spodbujala in motivirala. Samski boste imeli v krogu družbe veliko prijetnih in vznemirljivih priložnosti za avanturo.

BIK - Vezani biki boste vajin odnos primerjali z ostalimi in začeli se boste spraševati, če je to sploh tisto, kar si želite. Če se vi dobro počutite v tem odnosu, je to vse, kar je pomembno.

DVOJČKA - Zasebni konflikt se bo začel zelo nedolžno, vendar bo prerasel v oster spor in vam pobral kar precej energije. K sreči se bodo mnoge stvari, ki so pripeljale do tega, kmalu spremenile na bolje.

RAK - Sredi dneva boste zelo utrujeni, ne le zaradi dela ampak tudi zaradi manjših čustvenih težav. Vendar boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov.

LEV - Določena oseba vas bo vznemirila, zato morate ohraniti trezno glavo in se soočiti z nastalo situacijo. Veliko se boste pogovarjali in poskušali najti najboljše rešitve za določene situacije.

DEVICA - Morali boste postati bolj previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako kot bi želeli. Prihajalo bo do nesporazumov, ki so za enkrat manjši, a če jih ne boste reševali, bo vse skupaj naraščalo.

TEHTNICA - Najprej boste presenečeni. Sledil bo vznemirljiv razplet, posebno glede odnosov z nekom, ki ga srečujete v službi. Vzpostavljeni bodo idealni pogoji za uspeh.

ŠKORPIJON - Gneča na področju dela bo nepopisna, zato se boste težko povsem osredotočili na finančno plat. Privoščite si obred, ki vas pomiri. Četudi je to samo kava ali čaj.

STRELEC - Najbolje bo, da svoje delo opravljate tiho in mirno ter se ne izpostavljate pretirano. Manj kot bo prepiranja, manj težav bo. Uredite svoje področje nato pa se umaknite.

KOZOROG - Današnji ritem bo tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Morda obstaja kakšen poseben razlog, ki ga boste kmalu našli. Zamislite se sami nad sabo in svojimi dejanji.

VODNAR - V zapleteni zadevi boste zmagali, čeprav so le redki verjeli, da boste, in vaše razpoloženje ne bi moglo biti boljše. Če se boste znali upreti še nekaterim skušnjavam, se vam bo posrečilo neuresničljivo.

RIBI - Odločili se boste za več dela, tudi zato, ker nočete postati odvisni od drugih. Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o določeni zadevi, čeprav bo minilo še nekaj časa, preden bo aktualna.