Astro

Horoskop za nedeljo, 28. oktobra

W.Y.
28. 10. 2018, 06.50
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam z njim obeta ...

OVEN Nagajajo vam misli, ki se jih do sedaj nikakor niste mogli znebiti. Umiri vas lahko iskren pogovor s prijateljem ali pa poslušanje dobre glasbe, s katero boste premostili napetost.

BIK Ljubosumnost, ki se ji tako težko izognete vam lahko tokrat močno škoduje. Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja v tem trenutku. Zaupajte svojim občutkom.

DVOJČKA Naenkrat preveč govorite in premalo storite. Zmedlo vas bo neko ljubezensko sporočilo. Radi bi rešili vse naenkrat, kar je zagotovo nemogoče, zato počakajte na ugodni čas.

RAK Potujte, ne zapirajte se vase in ne iščite težav. Pogum se obrestuje in zato lahko zadenete dve muhi na en mah. Imeli boste zadnjo besedo, kar vam bo všeč!

LEV Prijateljski odnosi vam prinašajo več zadovoljstva kot ljubezen, ki se v zadnjem času malce zapleta. Ni večjih težav, čas je, da se prenehate obremenjevati s preteklostjo. 

DEVICA Vzemite si več časa za vse, kar ste načrtovali v preteklem obdobju in se podajte v nove zmage. Čas je primeren za pospravljanje in intenzivno delo na sebi. 

TEHTNICA Spreminjate odločitve in ideje, kar je povsem neznačilno za vas. Zato boste deležni pozornosti, pa tudi presenečenih pogledov. V ljubezni bodite izvirnejši. 

ŠKORPIJON Nenehno se vrtite okoli enega in istega problema, zato ne pričakujte navdušenih odzivov. Priznajte si, da nimate pravih zamisli, posebno v ljubezni. 

STRELEC Tudi tisto, v kar do zdaj niste preveč verjeli, se lahko konča dobro. Pomembno bo le, da verjamete in se prepustite dogodkom. V pravem trenutku boste znali tudi pravilno odgovoriti. 

KOZOROG Četudi se bo v vas porodila želja, da bi se partnerju maščevali, se zavedajte, da bi s tem naredili veliko napako. Pomirite jezo, ki vlada v vas in še enkrat presodite situacijo. 

VODNAR Osredotočite se na dobra dejanja in to vam bo tudi povrnjeno. Nikar ne mislite samo nase in na svoja čustva kajti okoli vas je polno ljudi, ki potrebujejo kanček dobrote in ljubezni, ki jo vi z lahkoto podarite. 

RIBI Vaša samozavest je izginila neznano kam, kar je vidno na več področjih in vas v ozadju močno bremeni. Čas je, da se ponovno najdete in si postavite konkretne cilje.