Astro

Horoskop za petek, 26. oktobra

W.Y.
26. 10. 2018, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Obveznosti v dnevu pred vami vam ne bodo prizanašale, a z malo dobre volje in predvsem pozitivnega razmišljanja boste mimogrede opravili z njimi. Sprostili se boste v dobri družbi.

BIK - Pozornost, ki jo bo od vas terjala okolica, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da niso vsi okoli vas tudi vaši zavezniki. Raje se posvetite družinskim članom, ki bodo dobro razpoloženi.

DVOJČKA - Napredovali boste pri na osebnem področju. Tokrat morate priti zadevam do dna, naj vas ne bo strah vprašati in pozanimati se. Svoja čustva lahko izrazite naglas.

RAK - Dan boste preživeli s svojo boljšo polovico. Počutili se boste toplo in zadovoljno. Karkoli bo storil, vam bo ugajalo in danes lahko veliko dosežete pri izboljšavi odnosa. 

LEV - Ko se boste že do dobra pognali v različne dejavnosti, boste ugotovili, da ste sproti že marsikaj opravili. Tudi ljubezen bo danes sproščena in romantična, ter brez zapletov. 

DEVICA - Pred vami je izjemno vzpodbuden dan. Po vsej verjetnosti se boste danes ukvarjali z reševanjem zasebnih zadev. Osebni uspeh vam je tokrat skorajda zagotovljen. 

TEHTNICA - Določite si cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na manjše ovire. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki bodo najbolj vznemirljivi v večernih urah. 

ŠKORPIJON - Še enkrat se bo izkazalo, da je nevarno mešati prijateljske in poslovne odnose. Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni dovolj izučilo, zato boste morali o vsem razmisliti. 

STRELEC - V vsakdanjih izzivih ne boste našli nobenega zadovoljstva več, zato jih boste iskali drugje. Pazite pa, da zaradi tega ne boste zapostavljali opravil in obveznosti, ki vas čakajo. 

KOZOROG - Danes boste prejemali samo pozitivne kritike in pohvale. Ljudje se bodo nad vašim delom naravnost navduševali in ponosni boste lahko na to, kako dobro se znajdete. 

VODNAR - Poiščite dobro tolažbo med prijatelji! Danes vam bo prijala kot že dolgo ne. Ne trmarite in ne tiščite problemov sami vase. Pomagalo vam bo, če se izpoveste. 

RIBI - Če boste spretni in iskreni v komunikaciji, lahko pridete do pomembnega dogovora. Na ljubezenskem področju boste razmišljali o poglobitvi, ki si je želite že nekaj časa.