Astro

Horoskop za četrtek, 25. oktobra

W.Y.
25. 10. 2018, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Zakaj se trudite, da bi ugajali vsem? Prenehajte s to taktiko in enostavno bodite to kar ste, ostali pa naj se prilagodijo. V večernih urah prihajajo nove rešitve za stare težave.

BIK - Ne obremenjujte se toliko s težavami v okolici in z vsem tistim, kar ne odgovarja vašim najbližjim. Raje se posvetite partnerstvu, saj je ostalo mnogo nedokončanega in nedorečenega.

DVOJČKA - Čustvene zadeve se premikajo naprej, čeprav še vedno prepočasi. Vseeno ne morete spremeniti svojega življenjskega sloga in prepričanj. Če nekoga pogrešate, bo popoldne pravi trenutek, da to tudi pokažete.

RAK - Zaradi vašega stalnega notranjega nemira, se partnerju ne boste mogli posvetiti na pravi oziroma na njegov način, zato so med vama možni konflikti. Večer bo nekoliko nenavaden.

LEV - Nekemu pogovoru se izogibate, čeprav brez konkretnega razloga. Sedaj ugotavljate, da je vse skupaj prijetneje od pričakovanega. Danes boste veliko časa preživeli z družino.

DEVICA - Mars vam ne da miru, kar velja še posebno za moške pripadnike device. Tokrat vas nihče ne prepriča, da bi se neki priložnosti, ki je povezana s prijetnimi energijami odpovedali.

TEHTNICA - Stežka se boste prilagodili nekomu, ki vendarle živi precej drugače od vas. Morda ste tudi sami storili napako, ko ste morda preveč zaupali le svojemu občutku, namesto da bi poslušali razum.

ŠKORPIJON - Dovolj moči imate, da vse, česar se boste lotili opravite brezhibno. V ljubezni pokažite več igrivosti, pri marsičem se lahko zanesete na svoj notranji občutek.

STRELEC - Z disciplino in trdim delom boste kljub lenobi posegali po najvišjih rezultatih, kar vas bo občasno naredilo nečimrne, zato ne boste znali delovati diplomatsko.

KOZOROG - Čustveno boste močno razdvojeni, kar ne bo imelo najboljših posledic za vas. Še posebej, če boste partnerju skušali obrazložiti svoje občutke, ste lahko prepričani, da bo vse skupaj narobe razumel.

VODNAR - Zavedate se, da se pridni in delavni in da naredite veliko več kot bi bilo potrebno. Pojavil pa se bo nekdo, ki vas bo obtoževal lenobe in brezdelja, česar ne jemljite resno.

RIBI - Počutili se boste odlično, saj boste ves dan nasmejani. Pripravljeni boste na vse. Tekmovalni duh vam ne bo dal miru. Zabavali se boste, kjerkoli se boste nahajali.