Astro

Horoskop za sredo, 24. oktobra

W.Y.
24. 10. 2018, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Vse lahko rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih pravzaprav že večinoma zgladili. Občutek utesnjenosti je tokrat zagotovo neupravičen.

BIK - Nekje vas čaka sreča, le pripraviti se morate nanjo. Če se boste smilili sami sebi, boste zamudili vse priložnosti, ki vam jih prinaša današnji dan, ki bo obarvan z nežnimi energijami.

DVOJČKA - Nekdo bo spoštoval vašo umirjenost in zanesljivost. Tako lahko napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Popoldne pokažite več odločnosti in avtoritete.

RAK - Imate sposobnost videti večjo sliko in se dvigniti nad nepomembnosti. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje lastnosti, ki vas obremenjujejo postavite na stran.

LEV - Vaš čas je ravno tako dragocen kot vaš denar, zato bodite pozorni, komu ga posvečate. Dogovorite se za zmenek z osebo, ki vam je v preteklosti dala veliko svojega časa.

DEVICA - Mogoče je, da nastane nenavaden nesporazum. Ne marate dvoličnosti, ki je tako pogosta, posebno na delu. Poskusite preprečiti težave in nesoglasja, vendar bodite pri tem čim bolj previdni.

TEHTNICA - Poskusite biti dober primer drugim, še posebno, če boste obkroženi z otroci. Morda se ne zavedate tega, vendar ljudje pri vas veliko bolj pogosto iščejo namige glede tega, kako naj se obnašajo, kot pa si mislite.

ŠKORPIJON - Razpoloženi ste in komunikativni. V današnjem dnevu boste srečali nekaj zanimivih ljudi, prav navdušeni boste nad tem, kako pozitivni so. Med njimi je lahko tudi nekdo, ki vam bo simpatičen.

STRELEC - Po navadi se bojujete, zdaj pa se ne želite izpostavljati. Tako ste v začaranem krogu. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica. Vendar ta pot vodi čez nekaj ovinkov.

KOZOROG - Počutili se boste dobro in na vašem obrazu bo kraljeval nasmeh. Pokažite drugim kako srečni ste, ko prejmete določeno pohvalo! Ker bo dan tako pozitiven vas bo napolnil z energijo za nove izzive.

VODNAR - Na delovnem mestu bodite mirni in odločni, če želite narediti dober vtis, predvsem pa upoštevajte tudi mnenja drugih, saj se boste le tako lahko znašli. Zvečer se posvetite družini.

RIBI - Nekaj se je začelo dogajati, a vi ne morete in ne morete dohajati. Sploh ne boste vedeli kaj se dogaja okoli vas. Zgodilo se bo nekaj tako drugačnega in vznemirljivega.