Horoskop za torek, 23. oktobra

W.Y.
23. 10. 2018, 06.39
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Pazite z denarjem, to je glavni nasvet v današnjem dnevu, ko izgubljate glavo zaradi malenkosti in si tako sami kopljete jamo. Ta vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste našli izhod.

BIK - Zajelo vas bo nekaj, kar se dogaja doma, in zato nimate ne časa ne energije za kar koli drugega. Vezani biki se morate potruditi, da bi ohranili mir, posebno v prvem delu dneva.

DVOJČKA - Danes boste še posebej družabni, v službi pa se boste želeli uveljaviti. Iz tega razloga boste izredno prilagodljivi, saj želite ustrezati pogojem nadrejenih.

RAK - Popoldne prihaja nekaj ljubezenskih pripetljajev. Tudi doma vas potrebujejo. Odločite se, komu boste dali prednost in se vsekakor potrudite. Vsak drugi pristop bi vam povzročil preglavice.

LEV - Pri študiju in delu se nikakor ne zberete, zato zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte samo na dejstva in na dokumente.

DEVICA - Kdor čaka, dočaka, čeprav ste v zadnjih časih tarnali, da so se vaši hormoni povsem umirili in jih pravzaprav nikakor ne najdete! To pomeni le, da ste se preveč zaprli vase.

TEHTNICA - Nič več vam ni jasno in vedno znova vas privlačijo osebe, ki vam v ničemer niso podobne. Kot je recimo simpatija, ki se vam po daljšem času vrača v življenje in vas vznemirja.

ŠKORPIJON - Imate opravka z ljudmi, ki se jim ne bi smeli preveč zoperstavljati, saj so lahko tudi maščevalni. Vseeno imate občutek, da boste tudi tokrat nekako prišli do želenega bistva.

STRELEC - Polni boste energije, vaše miselne sposobnosti pa bodo odlične. Dan, ki je pred vami, je kot zanalašč za uspeh, zato dajte vse od sebe. Sicer pa bo danes močna tudi vaša intuicija.

KOZOROG - Danes boste nadvse ljubeči in pozorni, nad čemer bo vaš partner več kot navdušen. V kolikor bo potreboval vašo pomoč, boste storili vse, kar je potrebno, da se mu posvetite, ne da bi karkoli pričakovali v zameno.

VODNAR - Morda se bo določena situacija res odvila povsem nepričakovano, vendar kljub temu nima smisla, da obupavate. Čim prej se postavite nazaj na svoje noge in začnite znova.

RIBI - Videti je nekaj razdvojenosti – po eni strani lepe možnosti in načrte, po drugi strani umikanje, češ da ni pravih pogojev. Iskali boste koga, ki bi potrdil, da ste na pravi poti.