OVEN - Tokrat počnete preveč stvari hkrati, kar je izredno naporno za vaše misli. V takšni igri ne boste dolgo zdržali, zato se čim prej usmerite v drugačne rešitve in napredek.

BIK - Poskusili boste nadoknaditi zamujeno, toda morda na napačen način, zato bodite bolj previdni. Nekomu zavidate, vendar raje ostanite zvesti sebi in svojim načelom.

DVOJČKA - Na področju prijateljskih vezi, bo dan za vas resnično dober. Lahko spoznate osebo, s katero bo vaše prijateljstvo šlo vse globlje, ta oseba vas bo navduševala.

RAK - Sedaj se odpirate na za vas pravi način. Nekaj boste naredili več kot odlično in natančno. Končno se boste sprostili in uživali v pravi družbi. Storite tudi več za svoj videz.

LEV - Občutili boste notranji mir saj bo ritem življenja ugoden. Znali boste uživati v vsakem trenutku življenja. Večja verjetnost je, da vas nekdo preseneti s prijetnim komplimentom.

DEVICA - Vpliv Lune vam prinaša mir in zadovoljstvo. Energija se umirja, nič več ne boste čutili živčnosti, ampak le zadovoljstvo. Povečana bo vaša želja po potovanju.

TEHTNICA - Odločite se glede določene zadeve, razlogov za čakanje dejansko sploh ni. Tokrat je najbolje, da se povežete tudi s tistimi, ki razmišljajo nekoliko drugače.

ŠKORPIJON - Določenim opravkom se nikakor ne morete izogniti. Vsaj doma se poskusite dogovoriti drugače. Morda se obetajo novosti, ki pa vam ne bodo povsem ustrezale.

STRELEC - Premislite, preden boste sprejeli, da bi koga nadomeščali. Nečesa se boste lotili z navdušenjem, potem pa ugotovili, da je vsega skupaj preveč, da bi lahko kvalitetno opravili.

KOZOROG - Izkoristite čas za materializacijo idej in seveda tudi za kakšen romantičen zmenek, ki se bo odvijal na najbolj romantičen način, s kopico nežnosti.

VODNAR - Doma se lahko sprostite in tudi delo vas bo nekoliko manj obremenjevalo. Lahko navežete stike z izredno zanimivim znancem, ki vam počasi odpira nova obzorja.

RIBI - Ne zapletajte se v čudne situacije in v ljubezenske trikotnike in pazite, kaj boste govorili. Včasih ste prepričani, da vse lahko rešite le na podlagi svojega občutka, tokrat bo drugače.