Napoved

Horoskop za četrtek, 18. oktobra

W.Y.
18. 10. 2018, 06.28
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Če rešujete kakšne pravne zadeve, je bolje, da sedaj ne pospešujete stvari. Zelo dobro vam kaže na področju kariere in financ, kjer bodo potrebne hitre odločitve, kar pa za vas ni najbolj enostavno.

BIK - Počasi boste zbrali več energije in se ustrezno odzvali glede zadeve, ki vam ne da miru. Ljubezenske poti so vam tokrat odprte, zato je smotrno da se odpravite v osvajanje.

DVOJČKA - Po vznemirljivih, dinamičnih dogodkih sledi počasna energija, ki vam resnično ni po godu. Torej lotite se dela, in naredite korak naprej k materializaciji svojih idej.

RAK - Tokrat boste med redkimi, ki bodo takoj dojeli, kaj je pomembno in kaj ne. Zato se boste z veseljem tudi izpostavili. Zvečer se boste spet sprostili in našli nekaj več zase.

LEV - Preskočilo bo nekaj iskric, težko se boste brzdali, potem pa se boste podali v akcijo na ljubezenskem področju. Z nekom nikakor ne bosta našla skupnih interesov.

DEVICA - Veliko pozornosti bo tokrat na drugih ljudeh. Želja po vznemirjenju zaenkrat ne bo zadoščena. Ne bo vam škodilo, da se nekoliko umirite in poglobite vase.

TEHTNICA - Imate dovolj časa za vse, ne glede na še nekaj nerešenih vprašanj ki vas skrbijo. Na poslovnem področju vas spremlja sreča, odpira se nekaj izredno zanimivih izkušenj.

ŠKORPIJON - Bodite pozornejši na namige, posebno od tistih, ki so na zagotovo na vaši strani in vas spoštujejo. Ne boste takoj pripravljeni govoriti o svojih zasebnih zadevah.

STRELEC - Z denarjem boste zapravljivi, nikakor vam ne bo uspelo privarčevati. Tokrat vas vsaj spremljajo srečne okoliščine na področju ljubezni, saj bo prisotnih veliko iskric.

KOZOROG - Napetosti v odnosih se počasi umirjajo, vendar bo zaznati potrebo po odmiku. Stik z naravo lahko močno izboljša počutje in vas popelje v prijetne energije.

VODNAR - Šli boste preko meja realnosti v svet, o katerem sanjate. Nič zato, če boste za koga drugačni in čudni. Zmotile vas bodo pripombe nekoga od domačih, ki vam želi le dobro.

RIBI - Marsikaj se ne ujema z vašimi pričakovanji ali z izkušnjami, posebno v poslovnih odnosih, čeprav imate občutek, da vam je vse povsem jasno. Ne dovolite, da bi vam ponagajalo zdravje.