Napoved

Horoskop za sredo, 17. oktobra

W.Y.
17. 10. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes se vam bo kljub mirnim energijam po glavi pojavljala misel glede vašega zasebnega življenja. Čustven čas, a tudi zelo spontan, kar vam bo odgovarjalo.

BIK - Čaka vas zelo dinamičen dan, v katerem se bodo odvijale vroče ure, ko boste imeli prebliske in potem boste zmedeni in vam bo težje obdržati dobro voljo in nasmeh.

DVOJČKA - Komaj čakate na priložnost, da razložite, kaj ste želeli in nameravali spremeniti na poslovnem področju. Na vidiku so zopet določene okoliščine, ki jih boste težko sprejeli.

RAK - Pripravite se na nekaj novosti, ki prihajajo v vaše življenje. Nekdo vas zagovarja, kar boste zvedeli preko prijateljev. Odločitev tokrat za vas ne bo pretežka.

LEV - Lahko boste zapravljali saj si boste želeli kupiti nekaj lepega in hkrati uporabnega. Dogajalo se vam bo, da se boste pogovarjali, a se s sogovornikom ne boste pravilno razumeli.

DEVICA - Pametno izkoristite svoje prednosti. Vaše ustvarjalno oko bo še nekoliko bolj izostreno, čuti odprti in znali boste uživati v radostih, ki jih boste tokrat deležni.

TEHTNICA - Odločiti se morate za nekaj, kar vas vsekakor mika in je tudi videti kot začetek spremembe. Sprostili boste višek energije, zato ne bodite zadržani in trmasti.

ŠKORPIJON - Pri delu pazite, saj se boste težko spomnili nečesa, kar je za vas še vedno izredno pomembno. Shranite vse, kar vam lahko koristi tudi v prihodnosti.

STRELEC - V pogovorih se bo čutil vaš nemirni in napredni duh, poleg tega bodo vaše besede tokrat okrepljene z lepimi mislimi in zato bodo ljudje v vas videli pozitivno osebo.

KOZOROG - V pogovorih preveč komplicirate, čeprav se zavedate, da morajo besedam slediti dejanja. Bodite pozornejši, posebno v odnosih s tistimi, ki bodo z vami bolj zahtevni.

VODNAR - Niste še dosegli tistega, po čemer hrepenite, tudi zato, ker je oseba na drugi strani precej trmasta in vam ponavlja eno in isto, morda le ovito v drugačne besede.

RIBI - Zadeve, ki so vas obremenjevale, se hitro premikajo. Vse se lahko spremeni, kar je za vas dobrodošlo. Zato naj vas ne preseneti, če se boste ob srečanju odzvali še bolj odločno.