Napoved

Horoskop za torek, 16. oktobra

W.Y.
16. 10. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Dovolj časa boste imeli za odločitev, toda čutite, da bi vam bilo v dvoje veliko lažje. Morda ste preveč pristranski, želite si več od nekoga, ki je trenutno očitno v svojem svetu.

BIK - Lahko načrtujete nekaj novega, še posebej na poslovnem področju. Škoda je, da bi svoj čas zapravljali na nekoristen način. S sodelavci bo končno več razumevanja.

DVOJČKA - Počasna, a k konkretnim rešitvam usmerjena energija vas bo danes rešila. Možni so uspehi na poslovnem in finančnem področju, toda bodite bolj previdni.

RAK - V ljubezenskem življenju ne bo posebnih iskric. Nekdo bo sicer prebudil vaše zanimanje in radovednost, vendar ne toliko, da bi kar koli brezglavo tvegali.

LEV - Pričakujte več novosti, tudi v službi, kjer ste v zadnjem času malce zaspali na lovorikah. Izogibajte se zapletenim ljubezenskim situacijam, ki prinašajo le nezadovoljstvo.

DEVICA - Kombinacija planetov vas bo ves čas opozarjala, da ne verjemite vsaki izrečeni besedi, da bodite na realnih tleh in da poglejte, kakšne so stvari v realnosti.

TEHTNICA - Nekaj boste videli, toda to vam bo več kot dovolj, da si ustvarite svoj vtis. Posebno glede razmerja, za katero že veste, da vam veliko več ne more ponuditi.

ŠKORPIJON - Nočete popustiti, zato nadaljujete izključno po svoji poti. Ljubezenske zvezde bodo danes zmedene, ker nimate dovolj posluha za osebo nasprotnega spola.

STRELEC - Več naredite za svoje zdravje in počutje, ker bo vaša vitalnost na zelo nizkem nivoju. Počnite tisto, kar si želite in potrebujete in ne to, kar mislite, da je nujno narediti.

KOZOROG - Nadaljujete na poslovnem področju v visoki prestavi in čaka vas nekaj presenečenj. Nekdo bo sicer zadržan, toda v pogovoru bi utegnili ostati brez besed.

VODNAR - Ne morete zdržati dolgo na enem mestu, kar bo nekoga v vaši bližini zelo zmotilo. Ob vas bo nekaj zanimivih sogovornikov, ki vas bodo ves čas presenečali.

RIBI - Odprite oči in poglejte, da je vaša družina ravno tako pomembna, kot veliki poslovni projekti. Zamislite se in v svoji tišini lahko pridete do spoznanja.