Napoved

Horoskop za ponedeljek, 15. oktobra

W.Y.
15. 10. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN - Prisluhnite srcu in občutkom. Ne obremenjujte se z malenkostmi in nepomembnimi stvarmi. Zelo boste impulzivni, zato se poskušajte kontrolirati. Prepustite se raje sanjarjenju.

BIK - Uživajte v dnevu ki je pred vami, saj boste v dobrih energijah in vsekakor se vam bo zgodilo nekaj lepega in vzpodbudnega za vašo prihodnost.

DVOJČKA - Danes boste svoj prosti čas namenili ljubljeni osebi, in se končno dogovorili o vajini prihodnosti, ki vas bremeni že nekaj časa. Tudi zdravje vam bo danes dobro služilo.

RAK - Nikar ne izgubljajte časa s pritoževanjem in predolgim tuhtanjem, zakaj se vam dogaja ravno to, česar nikomur ne bi privoščili. Raje nadaljujte pokončno in nasmejano.

LEV - Nikar se ne ozirajte preveč na tisto, kar je že nepreklicno mimo. Imate samo sedanjost in prihodnost, zato kar pogumno naprej. Tudi če boste morali odpotovati ali pa žrtvovati del vašega prostega časa.

DEVICA - Za vas se bo današnji dan začel nekoliko zmedeno in nenavadno. Prišli boste do zaključka da se morate nekoliko premakniti naprej, še posebej na čustvenem področju.

TEHTNICA - Imeli boste dovolj časa, da boste postorili vse kar je potrebno, a to zagotovilo za vas ne bo dovolj. Ves čas boste namreč nervozni in nestrpni. Spraševali se boste kako narediti vse do določenega datuma.

ŠKORPIJON - Mislite s svojo glavo, saj vas bodo ljudje okoli vas želeli zmesti. Zvečer pa se le malce sprostite in si naberite novih energij za nove dogovore, ki prihajajo.

STRELEC - Pri različnih zadevah in dogovorih se boste soočali z zamudami. Zelo boste nervozni in obremenjeni. Posebno v družbi se lahko zapletete v nepotrebne in nekoristne spore.

KOZOROG - V današnjem dnevu se boste čutili krive za neko situacijo, ki je povezana s preteklostjo. Kljub vsem blokadam boste ta problem proti večeru pozitivno rešiti.

VODNAR - Vaš uspeh bo povezan predvsem z družino in z vsem, kar je povezano z vašim zasebnim življenjem. Lepo vam bo, še posebej v simpatični družbi.

RIBI - Pripravite se, da boste storili kakšen korak nazaj, saj bo potrebno urediti nekaj odnosov in začasno opustiti cilje, ki jih imate. Zavedati se morate namreč, da če zadev ne boste uredili sedaj, bo prepozno.