Napoved

Horoskop za četrtek, 11. oktobra

W.Y.
11. 10. 2018, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Ozračje v vašem domačem okolju bo skrajno napeto. Vendar to ne bo nič novega, saj ste to slutili že dlje časa. Že nekaj časa ne namreč krešejo iskre, a nihče ne upa ukrepati.

BIK - Analizirajte situacijo in videli boste, da ste na pravi poti. Soočanje s problemi vam ne bo povzročalo težav. Odlično vam bo šlo danes tudi komuniciranje.

DVOJČKA - Zlahka boste našli prave besede. Zato si po zanimivem pogovoru s poslovnim ali ljubezenskim partnerjem lahko obetate dober razplet, ki prebuja novi optimizem.

RAK - Ozračje bo napeto in moralo bi prihajati do prepirov, a vam do tega ne bo in zato se boste raje umikali nekam na samo in proč od drugih, da bi le lahko preprečili nastale prepire. Tudi družba vam ne bo ustrezala.

LEV - Danes boste dobili zasluženo nagrado in pozornost drugih. Vaš uspeh bo zelo dobro deloval na vašo notranje počutje in sposobni boste velikih premikov.

DEVICA - Skrajni čas, da malce uredite odnose s prijatelji. Zadeve so se namreč precej zapletle, a do danes ni bilo časa, da bi jih razrešili. Danes boste končno prispeli do točke, ko boste imeli priložnost izpostaviti nepravilnosti.

TEHTNICA - Dan se bo za vas začel z novimi nalogami. Počutili se boste zanesljivo in celotno situacijo boste imeli pod nadzorom. Pazite le, da ne boste prestopili meje in šli prek meja dobrega okusa.

ŠKORPIJON - Veselje, ki ga boste začutili v današnjem dopoldnevu bo trajalo še dolgo. Neka oseba vas bo spraševala stvari, ki vam ne bodo najbolj všeč, vendar se boste soočiti in odgovoriti.

STRELEC - Vaš fokus na rezultate bo prinesel zelo veliko uspeha. Trud se bo izplačal, zato kar pogumno. Sedaj gradite zelo trdne temelje, še posebej za prihodnost.

KOZOROG - Niste tolerantni, nekaj se vam bo zdelo nesprejemljivo in nočete niti premišljevati, kako naprej. Pazite le, da ne bi preveč obremenili osebe, ki vseeno potrebuje več časa za premislek.

VODNAR - Delo, ki vas priganja, vas bo spravilo v slabo voljo. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, s komer se morda raje ne bi.

RIBI - Najprej postorite z zadevami, ki so v zaostanku, šele nato se lotite novosti, ki vas mikajo že nekaj časa. Prijatelji vam bodo nudili usluge in nasvete, ki jih boste z veseljem sprejeli in udejanjili.