Napoved

Horoskop za ponedeljek, 8. oktobra

W.Y.
8. 10. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - V današnjem dnevu se boste ukvarjali z okolico in raznimi malenkostmi. Če je neka oseba dvomila v vas, ali pa vas celo zaničevala, je to pravi čas, da pokažete, kdo ste v resnici.

BIK - Svoboda in trdna volja vas označujeta v pogledu službe. Ravno na delovnem mestu vas na eni strani obišče vila kreativnega izražanja in na drugi pa priložnost skupinskega dela.

DVOJČKA - Delo bo povečano in dodatno, a to nikakor ni slabo. Lahko boste pokazali kaj zmorete in če boste, se vam vsekakor obeta velik napredek. Splača se vam torej potruditi in izkoristiti priložnost.

RAK - Vse bolj prijetno se vam bo zdelo v partnerjevi družbi, kar bo prijetna sprememba glede na vse, kar se je dogajalo v preteklih dneh. Ponovno se bo med vaju naselilo zaupanje.

LEV - Stanje, ki je nastalo v partnerstvu, ste v celoti priklicali sami, zato sprejmite odgovornost in ne objokujte svojih odločitev. Bodite močni, saj boste tako sebi pokazali, koliko v resnici zmorete.

DEVICA - Nežen, romantičen in harmoničen čas je pred vami. Spremljala vas bo tiha sreča in paleta ugodnih možnosti. Pravzaprav ne boste imeli časa za počitek, toda urnike si priredite tako, da občutite notranji mir.

TEHTNICA - Na ljubezenskem področju vam bo šlo dobro. Danes boste s partnerjem našli neko skupno debato, ki se bo vlekla skozi cel dan in oba neverjetno navduševala.

ŠKORPIJON - Ne bodite starokopitni, predvsem pa se slepo ne držite načel in vzorcev, ki vam le še škodujejo. Življenje vam ponuja novosti, sprejmite jih, še posebej v popoldanskih urah.

STRELEC - Nekdo si resnično ne zasluži besed, ki mu jih namenjate, zato je čas, da zanje sprejmete odgovornost. Zamere ste tako ali tako že povzročili, zato je vprašanje, ali vam bo oseba sploh pripravljena odpustiti.

KOZOROG - Povečana delavnost in odgovornost bosta v ospredju. Po drugi strani se boste morali bolj sprostiti in si zaupati. Na službene obveznosti bo potrebno pogledati kot izziv in tako se vam bo odprla paleta možnosti.

VODNAR - Največji izziv bo projekt, ki vam bo sprva neznanka. In če tudi boste morali plavati v mrzli vodi usode, najdete način, da se odločite in naučite mnogo pomembnih trenutkov v ljubezni.

RIBI - Na področju čustev boste danes nekoliko zadržani. Več sreče boste imeli na področju posla oziroma službe, kjer se vam lahko ponudi tudi možnost dodatnega dela.