Napoved

Horoskop za soboto, 6. oktobra

W.Y.
6. 10. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Preteklost je nekaj, kar je minilo. Svoje notranje občutke boste zlili na list papirja in tako vam bo lažje. Prožno boste stopali naprej po svoji poti in doživeli preobrazbo.

BIK - Postali boste zelo dinamični in raziskovali boste tisto kar bo odstopalo. Bodite nekoliko bolj taktični in se ne odzovite na prvo žogo. Odločnost vam bo koristila v ljubezni.

DVOJČKA - Danes še bolj kot običajno poskrbite za vašo sprostitev, saj je to edini način, da se v partnerstvu ne boste zapletali v prepire, ki bodo na odnos vrgli kup črnih senc.

RAK - Finančno se bodo stvari obrnile v vašo korist. Pri tem bo pozitivno, da si boste postavili meje in pravila igre. Odločnost bo tista, ki vam bo v samopomoč pri premagovanju določenih ovir.

LEV - V današnjem dnevu se vam bodo dogajale manjše spremembe, ki vas bodo popeljale do tega, da se postavite zase, še posebej na čustvenem področju.

DEVICA - V popoldanskih urah računajte na nova poznanstva in druženja, nekaj, kar vas bo dodobra prebudilo in prerodilo. Doma se potrudite, da vas ne bodo pogrešali.

TEHTNICA - Zdaj lahko malo bolj izpostavite svoje skrite namene in dosežete premik. Če jih niste pred kratkim razkrili napačni osebi, vam ne bo nihče nasprotoval.

ŠKORPIJON - Največja učna lekcija vam bo partnersko življenje, vajeti usode bo v tem primeru prevzel vaš srčni izvoljenec. Nekaj previdnosti bo potrebno pri denarju.

STRELEC - Težko boste pojasnili, od kod vam ideje. Takim miselnim preskokom ljudje le stežka sledijo, zato se niti ne trudite razlagati. Popoldne se odpravite v naravo.

KOZOROG - V ljubezni bo vladala tišina in pravilno bo, da si boste občutke zapisovali. Romantična doživetja bodo božala vašo dušo in okrepili se boste v samostojnosti.

VODNAR - Počasi bi se morali temeljiteje lotiti finančnih zadev. Zadrega, v kateri ste se znašli, je sicer le začasna, vendar bi si lahko ustvarili dosti bolj zanesljive rezerve.

RIBI - Ob srečanju boste ugotovili, da vam je nekdo še vedno izredno naklonjen. Razmerje pa nikakor ne bo enako kot prej, saj je to zaradi drugačnih okoliščin nemogoče.