Napoved

Horoskop za četrtek, 4. oktobra

W.Y.
4. 10. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Na nekoga boste kazali s prstom, ob tem pa se ne zavedali, da pravzaprav kažete nase. Nekdo bo prepoznal vaše obnašanje ter vas povabil na izčrpen pogovor.

BIK - Zelo veseli boste, ko bo vse skupaj končno za vami. Znašli ste se v nadvse neprijetni situaciji na ljubezenskem področju, vendar verjemite, da se boste prej ali slej izvlekli iz nje.

DVOJČKA - V službi se ne upirajte in ne govorite preveč, kajti danes boste nagnjeni k temu, da boste zelo zaupljivi in boste hitro povedali kakšno besedo preveč.

RAK - Danes boste močno pod vplivom vaše podzavesti. Spoznali boste, kako močno vaše misli vplivajo na dogodke, ki se bodo dogajali čez dan. Nekaj časa boste razmišljali negativno in takšna bodo tudi vaša dejanja.

LEV - Če želite ohraniti ponos, bodite kar se da potrpežljivi in prilagodljivi. To naj velja tudi za odnose z bližnjimi in z osebo, ki vam je vešč. Samskim se bo pokazala možnost nove ljubezni.

DEVICA - Toplo domače ognjišče bo priložnost, da najdete notranji mir in ravnovesje. Poskrbeli boste, da se lahko umirite in da v notranji modrosti sprejmete poslovne odločitve prihodnosti.

TEHTNICA - Znali boste združiti prijetno s koristnim, kar vam bo najbolj prav prišlo na področju posla in službe. Ker boste v delu, ki ga opravljate, uživali, lahko doživite manjši uspeh.

ŠKORPIJON - Končno boste uredili svoje doslej zmedene misli in pregnali nered iz glave. Zdaj morate samo še poskrbeti, da se takšno obdobje dolgo ne bo ponovilo. Na delovnem mestu boste samozavestni.

STRELEC - Na kariernem področju se bodo končno začeli kazati sledovi vašega dela in bodo postopoma vedno očitnejši. Danes popoldne boste zadovoljni in umirjeni.

KOZOROG - Pričakujete lahko podporo sodelavcev ali nekoga bližnjega, kar vam bo vse skupaj le še olajšalo. V zasebnosti se izognite prepiru, ki se vam obeta v večernih urah.

VODNAR - S partnerjem danes ne bosta ravno na isti valovni dolžini. Vsaj v službi pa vam bo delo potekalo tako, kot si lahko le želite, kar vam bo marsikdo zavidal.

RIBI - Sposobni ste se odrezati veliko bolje, kot se pričakuje od vas. Če boste kar tiho, boste izpustili še eno priložnost, da stopite iz povprečja in povečate svoj ugled.