Napoved

Horoskop za sredo, 3. oktobra

W.Y.
3. 10. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Čez dan boste imeli ogromno opravkov. Če ne prej, vsaj proti večeru umirite vaše misli in si vzemite več časa zase. Srčne težave se bodo rešile same od sebe.

BIK - Po majhnih korakih pridobivate novo energijo in se odločate za pomembne poslovne spremembe. Finančno se tokrat ne boste smeli pritoževati.

DVOJČKA - Svoje mnenje boste povedali jasno in glasno. Večji poudarek boste morali dati notranji analizi in postati bolj odločni. V komunikaciji boste doživeli napredek in srečali prijatelja iz mladosti.

RAK - Morda boste spoznali, da morate nekaj narediti ali spremeniti. Če niste zadovoljni s trenutnim dogajanjem v vašem življenju, je skrajni čas, da prikličete spremembe.

LEV - Naredite nekaj zase in se odpravite k kozmetičarki, na tajsko masažo ali v savno. Tihi večeri bodo primerni za branje razne literature in za dolgo pogovore z ljubljeno osebo.

DEVICA - Verjemite v ljubezen in sama bo prišla do vas, ob tem pa ne mislite, da bi se morali potruditi ali pa celo žrtvovati zanjo. Takšni, kakršni ste, ste v celoti vredni ljubezni, zato se nikar ne ukvarjajte z ljudmi, ki vas ne razumejo.

TEHTNICA - Danes vas na žalost čaka precej nesreče. Ne glede na to, kako močno si boste danes želeli priti zmagati, vam verjetno ne bo uspelo. Čim prej se s tem sprijaznite, saj boste le tako lahko kasneje dosegli vsaj nekaj.

ŠKORPIJON - Danes v dopoldanski urah boste deležni manjših, vendar zoprnih ovir. Potrudite se in naredite vsaj nekaj, vsaj tisto kar lahko. Možnosti so odprte! Ne vrzite puške v koruzo.

STRELEC - Moč razuma in objektivno sklepanje bosta danes odločilna za uspehe, ki vas čakajo, zato ne izgubljajte časa, ampak se resno poženite v delo, ki se že nabira.

KOZOROG - Vaša nemirna narava vam ne bo dala miru in na vsak način boste želeli nekaj raziskati do potankosti. To vas bo na čase precej obremenjevalo saj si boste naložili preveč dela.

VODNAR - V današnji dan boste stopili nekoliko zmedeni. Ne skrbite, ovira ste torej samo sami sebi in nikomur drugemu. V miru lahko raziskujete dalje in mogoče še celo kaj odkrijete!

RIBI - Danes se držite strogega načrta, če ne želite dneva zaključiti slabo. Zadali ste si nek urnik, a že zgodaj zjutraj boste začeli popuščati. Vedite, da vam to ne bo koristilo, saj je urnik dobro sestavljen.