Napoved

Horoskop za ponedeljek, 1. oktobra

W.Y.
1. 10. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Vaše želje morda ne bodo takoj uslišane. Stvari so drugačne, kot se vam dozdeva. Ne gre za nepremostljive težave, morda ste le preutrujeni in zato ste začeli nekoliko pretiravati.

BIK - Na delovnem mestu se vam v današnjem dnevu odpirajo izzivi in priložnosti. Sprejeli jih boste z odprtimi rokami. V ljubezni bo vladala strast.

DVOJČKA - Brezskrbno razmišljanje se bo popoldne srečalo s povečano odgovornostjo. Lahkotnega vedenja bo konec, skrbno se boste posvetili delu in poskušali nadoknaditi zamujeno.

RAK - Vezani boste v odnosu bolj aktivni na prijateljski ravni, ljubezen in spolnost bosta potisnjeni nekam v ozadje. Kljub temu se boste relativno dobro znašli in boste zadovoljni s tem kar imate.

LEV - Ne krivite drugih za določene nesporazume, posebno če vse skupaj poteka v delovnem krogu. Neko razmerje bo lahko preraslo v več, vendar potrebujete še nekaj časa.

DEVICA - Danes se bo dan začel z veliko delovnih aktivnosti, kar vam bo pobralo vso energijo in na ljubezen še pomislili ne boste. Druga polovica dneva vam prinaša bolj umirjen tempo.

TEHTNICA - To, kar ste nekoč preložili, sicer ne po lastni želji, morate zdaj opraviti kar vse naenkrat. Tudi glede dela združite prijetno s koristnim. Pomagal vam bo nekdo, ki ima zanimive izkušnje.

ŠKORPIJON - Vaši dohodki se bodo v kratkem nekoliko razširili in povečali. Vaša samozavest bo na višku, še posebej v večernih urah, ko boste pripravljeni tudi na neko soočenje.

STRELEC - Prav navdušeni boste, tudi nad malenkostmi. Vse poteka dokaj gladko, še hitreje, kot ste pričakovali. Vsekakor še vedno lahko zahtevate več zase in to, da vam prijatelj razloži, kaj namerava.

KOZOROG - Odločni boste pri svojih namerah in pustili boste dober pečat v službi. Trenutna finančna kriza vas bo močno motivirala, da sprejmete dodatne naloge v službi.

VODNAR - Manj obremenjeni boste, če se boste navadili razpolagati s tem, kar imate. Začnite enkrat verjeti tistim, ki vas hvalijo na vse pretege in so radi v vaši družbi.

RIBI - Agresivnost v vašem obnašanju zagotovo ne bo dobra za družabno in poslovno področje. Zadeve, povezane s financami, bodo prav danes rešene.