Napoved

Horoskop za nedeljo, 30. septembra

W.Y.
30. 9. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Na ljubezenskem področju se bo vse iskrilo. Še bolj boste prebujeni in prerojeni, prav takšna pa bo tudi vaša zveza. V kolikor partnerja nimate, bo to ugoden čas za spoznavanje novih ljudi.

BIK - Čeprav boste imeli veliko priložnosti za dokazovanje, se boste osamili. Samota bo naravna oblika meditacije in možnost, da boste dokazali svojo moč. Bolj poglobljeno boste začeli razmišljati.

DVOJČKA - Vezani boste sicer dan začeli zelo strastno, vendar ne bo trajalo dolgo. Ne preveč ugodne okoliščine bodo vzbujale sočutje, ki vas bo razdražilo.

RAK - V ljubezni vam še vedno nič ni jasno, tokrat vsaj ne boste zapravljali časa v razmišljanju, posebno če se ponavljajo ene in iste zgodbe ter nedorečenosti. Doma bo nekaj govora o potovanju.

LEV - V vaše življenje bodo prišli prijetni ljudje. Nakazano je, da bo v ospredju trma in tako bo zelo težko tedaj, ko ne bo vse tako, kot si želite in menite, da je pravilno.

DEVICA - Premiki planetov bodo v vas prebudili občutek radovednosti in povečane drznosti. Odgovorno stopate naprej po svoji poti in dokazali boste svoje sposobnosti.

TEHTNICA - Odpravite se raziskovat tisto česar ne znate dobro. Harmonija časa vam bo podarila upanje. Nekaj več nemira bo v ljubezni. Vendarle se boste od ljubljene osebe veliko učili.

ŠKORPIJON - Čaka vas precej umirjen dan, ko boste svoj dragoceni čas lahko namenili predvsem zasebnim zadevam. Vezani boste morali še posebej na partnerskem področju sprejeti kup odločitev, s katerimi že dolgo zavlačujete.

STRELEC - Razpoloženi ste za novosti, najbolje se boste počutili na krajšem izletu. Nekdo vas čaka in to vam vsekakor ugaja. Lahko se začne novo poglavje v tem pomembnem odnosu.

KOZOROG - Prevzemal vas bo pustolovski duh in želeli si boste odkrivati nove, nepoznane poti. V ljubezni vas čaka sprememba, katere pobudnik boste najverjetneje vi.

VODNAR - Danes boste povsem nepričakovano razkrili svoje ljubezensko hrepenenje, ki pa bo naletelo na plodna tla. Pri tej simpatiji boste s čustveno obarvano iskrenostjo lahko še veliko dosegli.

RIBI - Obiskala vas bo vila kreativnega izražanja in prinesla svežine. Omenjeno vam bo dalo krila. Razbrati je velik napredek v razmišljanju.