Napoved

Horoskop za sredo, 26. septembra

W.Y.
26. 9. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nestrpni boste, če se stvari ne bodo zgodile tako kot si želite. Spet boste zaplavali v vsakdanje tokove in poprijeli za delo. Malce vam bo ponagajalo počutje.

BIK - Nadaljujejo se ljubezenski zapleti, morda prav takrat, ko se boste končno odločili za kaj novega. Tudi glede kariere vas motijo tisti, ki le veliko govorijo, vendar ne ukrenejo nič pametnega.

DVOJČKA - Z lahkoto boste uskladili čas v službi in z družino, a le če se boste za to zavzeli. Sami pri sebi boste danes spodbudili kreativnost in samozavest.

RAK - Končno ste prenehali sanjati in začeli uresničevati svoje načrte in želje. Ob vsem tem pa ne pozabite na vaše družinske člane. Tudi oni potrebujejo spremembo.

LEV - Sprememba iz dobre v slabo voljo bo danes tako nagla, da se bodo temu čudili tudi drugi. Vendar pa boste za to imeli razlog. To, da vas ne razumejo vas bo še bolj razburilo.

DEVICA - Pozitivna naravnanost vam lahko le pomaga. Prav zlahka se boste odločili za nekaj, kar bo naletelo na odobravanje. Potrebujete potrdila, da vaš trud ni zaman.

TEHTNICA - Tako glede prijateljstva kot v ljubezni bi se morali dogovoriti tako, da se bo nekaj končno premaknilo z mrtve točke. Predlagajte srečanje, ne bo vam žal. Lahko samo veliko pridobite.

ŠKORPIJON - Končno boste glede določene zadeve videli pravo sliko. Tudi vaše osebne spremembe bodo pokazale, da ste se prebudili iz zasanjanosti. Lep dan je pred vami.

STRELEC - Poslovno srečanje vam bo koristilo, saj boste na stvari lahko pogledali z razdalje in ugotovili, da se preveč obremenjujete z malenkostmi. Okolico boste presenetili z lahkotnim pristopom k življenju.

KOZOROG - Samski vstopate v obdobje nenadnih in nenavadnih sprememb v vsakdanjiku. Pozitivno presenečenje bo prišlo šele za nekaterimi manj prijetnimi izzivi.

VODNAR - Imeli boste dovolj energije in navdušenja tudi nad nekom, ki vas vedno bolj zanima, čeprav se še nista nič dokončno dogovorila. Prijetno vam bo, spomnili se boste dejavnosti, ki vas dodatno veseli.

RIBI - Ves čas boste v gibanju. Nobena od aktivnosti pa vas ne bo zadovoljila popolnoma. Morda boste celo prezahtevni, a pri tem vam bo to pomagalo.