Astro

Horoskop za ponedeljek, 24. septembra

W.Y.
24. 9. 2018, 07.06
Posodobljeno: 24. 9. 2018, 09.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Zaželeli si boste raznolikosti, zato bodo spremembe neizbežne. Ideje, ki ste jih toliko časa kopičili v sebi, pogumno pokažite svetu in poiščite mesto, ki si ga zaslužite. Pod vplivom čustev boste svet doživljali nejasno.

BIK - Čeprav na prvo mesto vedno najprej postavite sebe, bodo vaše poslovne odločitve tokrat sprejete v dobro in korist vseh. Ne imejte občutka, da morate vse, kar dobite, vračati v enaki meri.

DVOJČKA - O marsičem morate razmisliti, vendar imate izgovor, da vam hiter življenjski tempo tega ne omogoča. Pogovor boste zavrnili, čeprav vam ne bo čisto vseeno.

RAK - Lotili se boste nečesa zahtevnega, da bi izboljšali svojo finančno situacijo. Sami sebe boste presenetili z vztrajnostjo in organiziranostjo, pa tudi uspeh ne bo izostal.

LEV - Sijali boste od pozitivne energije, dobre volje in priložnosti. Pomembno bo, da se boste postavili zase in za tiste reči, ki so vam blizu in vas osrečujejo.

DEVICA - Ko boste pomagali pri neki malenkosti, boste ugotovili, da se v vaši bližini nahaja zelo atraktivna, a tudi nekoliko skrivnostna oseba. Radovednost vam ne bo dala miru.

TEHTNICA - V današnjem dnevu vas čaka nekaj obremenitev. Opraviti imate z osebo, ki vam je že doslej pokazala več različnih obrazov. Morda je čas, da se umaknete in se začnete odločati po svoje.

ŠKORPIJON - Kovali boste načrte prihodnosti. Toda zadeve se bodo kmalu spremenile. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč. Po drugi strani je res, da se sreča skriva na strani pogumnih.

STRELEC - Danes boste na področju službe v polnem teku. Vedno ste na lovu za novimi idejami. Če ne dosežete najboljših rezultatov, se to izrazito pozna na vaši samopodobi.

KOZOROG - Česar se boste danes naučili, tega dolgo ne boste pozabili. Ogreli se boste za nove projekte, ki vam bodo vlili dodatne delovne energije, zato boste tudi v domačem okolju veliko bolj dobre volje in prijetnega razpoloženja.

VODNAR - Ne boste se mogli diplomatsko izvleči iz navskrižja med poslovnimi in zasebnimi interesi. Ljubljena oseba bo tokrat nepopustljivo zahtevala svoje.

RIBI - Na poslovni poti se vam bo odprla ugodna priložnost. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v ljubezni. Sprostile vas bodo prijetne radosti v naravi.