Astro

Horoskop za nedeljo, 23. septembra

W.Y.
23. 9. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN-Misel na neko težavo vam bo vztrajno vrtala v zavest. Veliko boste govorili o tem, dobili boste veliko nasvetov, vendar navsezadnje ne boste nič manj razdvojeni.

BIK-Okoliščine so takšne, da boste spremenili kar nekaj načrtov in v zadnjem hipu dodali še kaj na vaš urnik. V vsaki stvari lahko najdete kaj pozitivnega. Takšen optimizem vas ne navdaja pogosto, zato izkoristite val energije.

DVOJČKA-Uživali boste ne glede na to, da se dogajanje večinoma ne bo odvijalo po vaših načrtih. Okoliščine se bodo hitro spreminjale, vendar ne bodo ogrozile vaših ciljev.

RAK-Pazite, da ne boste s svojim pristopom naredili drugačnega vtisa, kot bi si želeli. Težko boste prenašali nasvete in kritike na svoj račun. Sprejmite ponudbo za pomoč.

LEV-Zahvaljujoč dejstvu, da vam nekdo krije hrbet, boste lahko zadovoljni z doseženimi rezultati. Priložnost, da vrnete uslugo, se bo pojavila prej kot si mislite.

DEVICA- To je eden redkih dni, ko se lahko odločite v hipu, brez predolgega razmišljanja. Predstavili se boste na najboljši način. Tudi s partnerjeve strani bo končno nekaj pozitivni premikov.

TEHTNICA-Čutili boste pritisk, da rešite finančna vprašanja. Kolikor vam bo čas dopuščal, boste iskali alternativne možnosti, vendar danes brez pravega uspeha.

ŠKORPIJON- Finance dobro kažejo, vendar napredujejo prepočasi za vaše želje. Improvizirajte s tem, kar imate. Novi dolgovi se utegnejo izkazati za slabo idejo.

STRELEC-Nekaj, kar vas dolgočasi, boste tudi tokrat pustili za zadnji trenutek, potem pa vse skupaj naredili nekako brez posebnega navdušenja. To je nevarna taktika, saj bi tudi utegnili pozabiti na nekaj pomembnega.

KOZOROG-Medtem ko se ukvarjate s težavami nekoga drugega, se vam počasi, a vztrajno kopičijo izzivi v enem izmed najtesnejših odnosov. Vezani, posvetite se partnerju.

VODNAR- Niste ravno nepristranski, kar je v tem trenutku najslabša lastnost, ki vse skupaj še bolj zapleta. Naglica vam ne pomaga, prav nasprotno. Raje spremenite smer, kot da bi se pozneje kesali.

RIBI- Premislite, če so vaše navade usklajene s tem, kar pričakujete od življenja. Nekatere stvari počnete brez pravega razloga. Imeli boste priložnost, da to spremenite.