Napoved

Horoskop za petek, 21. septembra

W.Y.
21. 9. 2018, 06.07
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Arhiv Svet24

OVEN- Niste v takem položaju, da bi se lahko izborili za kaj več. Nikakor pa ne morete rešiti vsega naenkrat, nestrpnost vas lahko le pripelje v nove napake. Zato pazite, kako se boste odzvali.

BIK- Na delovnem področju se boste odločno odzvali na morebitne spremembe. Ne boste si delali utvar. Svoj cilj imate pred očmi in vedno pokažete svojo discipliniranost pri danem projektu.

DVOJČKA-Pripravljeni ste na nekaj novega, zato čim prej zberite vse potrebne informacije. Bodite bolj komunikativni. Lahko slišite nekaj, kar vam bo dalo še nekaj zagona in potrditev, da delate prav.

RAK-Zrno modrosti tega tedna bo pogovor. Notranji nemir vam bo pomagal, da boste lahko naredili določene zaključke in se sprostili. V ljubezni bo romantično in intenzivno.

LEV-Dobro vam bo med ljudmi, kjer lahko brez dlake na jeziku poveste, kar mislite, a vprašanje je, ali vam bo to poslovno koristilo. Trenutek samote in zbranosti vam lahko da več kot govorjenje o svojih težavah.

DEVICA-Pri delu pričakujte opozorilo. Vaši nadrejeni namreč želijo, da delate s hitrejšim tempom, zato vas bo celoten položaj začel utesnjevati in obremenjevati.

TEHTNICA-Tokrat so okoliščine vsekakor ugodne, posebno za ukvarjanje z nečim, kar zadeva tujino ali novo ljubezensko pobudo. Vsega se boste lotili optimistično, razpolagate s pravimi argumenti.

ŠKORPIJON-Pri delu boste pokazali energično in optimistično naravo. Veselite se namreč nekega uspeha. Toda previdno, ne vdajajte se preveč iluzijam, raje poglejte tudi realno sliko.

STRELEC-Ne navdušuje vas, da se še ne morete znebiti starih zadev. Načeloma se boste dogovorili, toda vse skupaj vas še vedno ne prepriča. Morda le potrebujete več počitka.

KOZOROG-Mavrica upanja vas bo objela na področju prijateljstva. Planetne energije vam bodo naklonjene na delovnem mestu. Dobro se boste ujeli v določene nove obveznosti.

VODNAR-Na delovnem mestu vas nekdo želi očrniti pri šefu. Ne prepuščajte se malodušju, temveč se branite z vsemi možnimi sredstvi, ki jih imate na voljo. Pravica bo na vaši strani.

RIBI- Okoli vas kar vre in dogaja se veliko stvari hkrati, toda nič vam ne bo odveč in nadaljevali boste v izredno visoki prestavi. Dokazali boste svoj prav.