Napoved

Horoskop za torek, 18. septembra

W.Y.
18. 9. 2018, 06.15
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Premislite o naslednjih korakih. Čustva vas vodijo k pravi osebi, tokrat boste končno imeli tudi nekaj več poguma. Vsekakor premislite, kaj si dejansko želite in šele potem vztrajajte.

BIK- Prihod nove osebe v vašo bližino vas je vznemiril. Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili kaj, česar ne veste. Vsekakor bo najbolje, da se prepustite toku stvari in sproti iščete odgovore.

DVOJČKA- Privoščite si nekoliko miru in sprostitve. Dajte tudi drugim prostor, da se dokažejo. Ob večernih uricah se predajte ljubezni in izkoristite priložnosti.

RAK-Vaši koraki bodo majhni, a veliko bolj odločni. Zgodilo se bo, da se boste znali na pravilen način sprostiti. Tako bo življenje postalo prava prijetna pravljica.

LEV- Obremenjevali vas bodo odnosi na delovnem mestu, ampak v tem primeru pomaga pogovor. Vzemite si čas za prijatelje in se veselite življenja.

DEVICA- Za hip se vam bo zdelo, kot da svojega intimnega življenja ne prepoznate več. Zaradi prezaposlenosti boste utrujeni in razdražljivi, zato se pazite situacij, v katerih bi lahko prehitro izgubili živce.

TEHTNICA- Polotila se vas bo nerazumljiva nostalgija, hrepenenje po starih časih ali celo po določeni osebi. Bolje bi bilo usmeriti več energije v nekaj, kar ste pravkar začeli.

ŠKORPIJON-Kar se tiče financ, vam lahko grozi nevarnost. Nekje se kopičijo dodatni stroški in dolgovi. Čas je, da dozorite tudi na tem področju.

STRELEC-Trudili se boste, da bi pomirili ljudi okoli sebe in jih prepričali, naj ne komplicirajo. Vprašanjem ne bo konca, navsezadnje pa se lahko zgodi, da bo še vas zaskrbelo.

KOZOROG-Označevala vas bo posebna čustvena skladnost. Vaše misli bodo zelo neutrudne in usmerjene v določene ugodne priložnosti. Korak za korakom boste sledili svojim sanjam.

VODNAR- Pomembno je, da v današnjem dnevu ne odstopate od svojih principov. Vaš dnevi so zelo naporni, zato bi bilo včasih koristno, da se sprostite v popolni tišini.

RIBI- Sreča se vam bo nasmihala. To je dober dan, če ste nameravali koga prositi za uslugo, če iščete službo in če že dolgo čakate na nekaj, kar vam pripada.