OVEN - Poskusite danes vse skupaj jemati bolj z lahkotnostjo in z zavestjo, da se stvari lahko spremenijo tudi pri vas. Ni vam treba preveč intenzivno razmišljati.

BIK - Če morate prebiti led v občutljivi situaciji, izberite najbolj dolgočasno temo, kar si jih lahko zamislite. Pri tem imate najmanjšo možnost, da rečete kaj napačnega.

DVOJČKA - Čeprav čez dan ne boste najbolje razpoloženi, se boste trudili, da se boste z vsemi lepo razumeli. Če je mogoče, si vzemite trenutek samo zase, lepo vam bo. Večer prinaša bližino in toplino.

RAK - V ljubezni je možna novost, vsekakor boste temu polju posvetili več pozornosti kot v zadnjem času, ne glede na to, ali ste vezani ali pa še iščete sorodno dušo.

LEV - Bodite danes samoiniciativni, drzni in pogumni, saj boste le tako lahko še hitreje uspeli. V ozračju je neka ideja, ki vam počasi omogoča rast in razvoj.

DEVICA - Odložite nekaj obveznosti in se lotite priprav na romantično večerjo. Samski se ne boste mogli odločiti med dvema osebama, zato se lahko znajdete v nevarnosti, da boste izgubili obe.

TEHTNICA - Pojavil se bo nepredvidljiv dejavnik na finančnem področju, ki vam bo naredil nekaj sivih las. Večinoma pa bo povzročal samo nihanje, brez kakih trajnejših sprememb.

ŠKORPIJON - Če se boste lotili razkopavanja, potem iščite precej nazaj, tja do korenin se odpravite, odgovori so tam. Vse skupaj bo videti kot izguba določenega občutka.

STRELEC - Osredotočite se na svoje cilje in ne na neumnosti. Ne bojte se sprememb. Ne boste razočarani. Druženje lahko poveča vašo ozaveščenost glede zanimivih alternativ v življenju.

KOZOROG - Dan vam prinaša spremembe, ki bodo povzročile veliko psihičnih obremenitev. Dobro bi bilo, da se družite s pozitivnimi ljudmi in ljudmi, ki jih imate radi.

VODNAR - Današnji dan bo napet, prehitri boste v besedah in sodbah, marsikomu boste solili pamet s svojimi idejami, ki jim sicer nič ne manjka, a kaj, ko nimate dovolj moči.

RIBI - Doma ne boste našli miru, saj boste imeli povsem drugačne poglede na svet kot partner. Občutek imate, da ne morete svobodno zadihati, zato bi bilo dobro, da se o vsem odkrito pogovorite.