Napoved

Horoskop za torek, 11. septembra

W.Y.
11. 9. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nekdo vam bo povrnil spomin na dogodke iz oddaljene preteklosti, ki pa se še vedno ni povsem zacelili. Zelo malo možnosti je, da bi to storil nalašč, zato mu ne zamerite.

BIK - Od vseh znamenj ste vi najbolj vztrajni in pripravljeni čakati tudi dolga leta na uspeh. Današnji dan vam prinaša izpolnitev dela, ko boste prejeli priznanja ali pohvale.

DVOJČKA - Ne boste imeli pretirane potrebe po druženju, kar lahko pokažete tudi na neprijazen način. Ne računajte, da bo odziv milejši, vendar ne zabredite v nesporazume.

RAK - Danes vam bo šlo zelo dobro pri finančnih zadevah. Posvetite se projektom, ki vključujejo inovativna vlaganja. Zaupajte svojim občutkom, s katerimi boste dosegli svoje cilje.

LEV - Nestrpno boste pričakovali odločitev, od katere je marsikaj odvisno. Za vsak primer se pripravite tako na slabšo, kot tudi na boljšo možnost. Že jutro bo zelo razgibano. Danes boste razmišljali tudi o poslovnem ali drugem sodelovanju.

DEVICA - Obremenjeni boste z delom, ki vas čaka, predvsem pa z odnosi na delovnem mestu, ki grozijo, da bodo dosegli vrelišče. Večer bo poskrbel za bolj pozitivne vibracije.

TEHTNICA - Finančne zadeve vam ne bodo šle dobro od rok, dokler se ne boste z nekom odkrito pogovorili o ciljih. Vezani imate poleg tega še druga pereča vprašanja za pogovor s partnerjem.

ŠKORPIJON - Današnje dopoldne bo nekoliko obremenjujoče za vas. Ne dovolite, da drugi vplivajo na vas in se vpletajo v vaše posle. Bodite bolj jasni in odločni.

STRELEC - Na čustvenem področju se boste danes bolj kot ne držali znanih poti, za kakšno novost v srčnih zadevah bo treba počakati še nekaj časa.

KOZOROG - Takoj vam bo jasno, kaj bi nekdo rad od vas. Imeli pa boste preveč dela sami s seboj, da bi se sploh ukvarjali z njim. Ljubezensko dogajanje se bo naglo razpletlo.

VODNAR - Za ljubezen si boste vzeli več časa in energije, toda po eni strani se boste zelo trudili, po drugi strani pa se boste tudi sami ustavili vselej tedaj, ko bo uspeh že na dosegu roke.

RIBI - Dan bo namenjen predvsem druženju. Poglabljali se boste v odnose, ki niso najbolj stabilni. Bodite pri tem potrpežljivi in vztrajni. Nekdo vas bo želel pretentati z lepimi besedami.