Astro

Horoskop za ponedeljek, 10. septembra

W.Y.
10. 9. 2018, 06.46
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Neka malenkost vas bo zamotila, saj se bodo v zvezi z njo pojavljali vedno novi in novi izzivi. Dela tako ne boste dokončali, boste pa naleteli na uporabne informacije.

BIK - V službi boste deležni pohval, saj ste brezhibno izpeljali vse poslovne načrte, ki vam jih je zadala nadrejena oseba. Zasebno življenje vam bo v današnjem dnevu nekoliko manj naklonjeno.

DVOJČKA - Svojo razigrano energijo lahko tudi poslovno izkoristite. Ne oklevajte pred drznimi dejanji, ki vas lahko postavijo v ospredje na delovnem mestu. Uskladite srce in razum, saj veste, da to znate.

RAK - V ljubezni bo potrebno pogledati na zadeve iz svetle plati. Tistih reči, katerih ne boste morali povedati glasno, si pač zapišite. Pričakovati je literarne in umetniške izzive.

LEV - Vaša energija bo osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno in poslovno stanje. Le osredotočeni boste lahko sledili norim rokom, zato bo za vas izziv dokazati svojo delavno vnemo.

DEVICA - Sedanja situacija sicer kliče po spremembi, vendar ta še zdaleč ni tako nujna, da bi se zaletavali z glavo v zid. Raje počakajte na ugodnejšo priložnost, ki se bo ponudila kmalu.

TEHTNICA - V zraku je prav posebna dinamika, ki vas spodbuja in navdihuje. Veliko vam je do tega, da bi se dokazali. Nedvomno tudi zato, ker te dni začenjate novo poglavje.

ŠKORPIJON - Kar čutili boste, kako se vam vračata optimizem in volja do dela. Na čustvenem področju boste večinoma govorili v prazno, a z neponovljivim šarmom.

STRELEC - Na delovnem mestu se bodo obveznosti stopnjevale. Ne pozabite si vzeti časa zase in za tisto, kar vas veseli. Proti večeru se vam nakazuje več romantike.

KOZOROG - Dobre novice vam bo sporočila oseba, ki običajno ni najbolj zanesljiv vir informacij. Zato boste nekoliko skeptični in boste morda izgubili kanček prednosti.

VODNAR - Na področju kariere ste prestopili v zrelejše obdobje in verjamete, da imate v sebi dovolj tekmovalnosti, da se zoperstavite vsem nasprotnikom.

RIBI - Prevzeli boste vajeti v svoje roke in se najprej lotili tistega, kar vas je najbolj motilo. Kasneje si boste morda želeli, da bi ravnali drugače. Nikar ne izgubite živcev z malenkostmi.