Astro

Horoskop za soboto, 8. septembra

W.Y.
8. 9. 2018, 06.48
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Iznajdljivi boste, dopoldne morda nekoliko nestrpni, posebno doma. Vsekakor pa imate dovolj drugih opravkov, posebno kar zadeva učenje. Nekdo izmed mlajših bo vsekakor upošteval vaš nasvet.

BIK - Naenkrat čutite prevelik pritisk, nočejo vam prisluhniti, čeprav ste že povedali svoje načrte. Ne trudite se preveč, le čas bo pokazal svoje. Ni pravi dan za večje fizične podvige.

DVOJČKA - Odprle se vam bodo nove poti in vendarle hitite počasi. Narava bo naravni eliksir mladosti. Tekom dneva boste prišli do mnogih zanimivih spoznanj in zaključkov.

RAK - Ko se boste končno otresli določenih skrbi, prihajajo na dan nove teme in nova vprašanja. Ne premišljujte predolgo, kako boste povedali svoje. Spontanost je v taki situaciji najboljša rešitev.

LEV - Nekdo hladi vaše navdušenje, za kar ste morda tudi sami krivi. Imeli ste vse na zlatem krožniku, toda obenem ste zapravljali čas z vprašanji. Zdaj morate pokazati več potrpežljivosti.

DEVICA - Lahko si privoščite več, tudi ob nakupu, za katerega ste se dolgo pripravljali. Vse skupaj boste ocenili pravilno. Ob vas bo tudi nekdo, ki bi vam izredno rad pomagal, pa tudi navezal tesnejše stike.

TEHTNICA - V iskanju odgovorov boste večkrat presenečeni, saj prav nič ne bo tako, kot se bo zdelo na prvi pogled. Preveriti boste morali vsako informacijo posebej.

ŠKORPIJON - Že dopoldne boste dobili odgovor na najbolj žgoče vprašanje, posebno glede spremembe vsakodnevnih navad. Vse je na vaši strani, planeti vam prižigajo zeleno luč.

STRELEC - Pričakovali ste več strasti in prebujenih čustev, dobili pa odgovor, ki nikakor ni v skladu z vašimi željami. Osredotočite se na najnujnejše obveznosti, poskrbeti morate tudi za materialno plat.

KOZOROG - Ujemite priložnost, če je mogoče, brez oklevanja, posebno če bi radi doživeli kaj novega v ljubezni. Odpotujte, poskusite navezati stike v novi okolici, to vam bo vsekakor koristilo.

VODNAR - Nekaj vam bo bolj všeč kot takrat, ko ste se z zadevo spopadli prvič. Okoliščine so se očitno povsem spremenile in zdaj so končno vzpostavljeni pogoji, da dobite kaj več, tudi v ljubezni.

RIBI - Potrebujete krajši premor, da bi se odločili glede najpomembnejšega, posebno če je na določen način povezano tudi z drago osebo. Zaman čakate na povabilo, naslednji korak je vendarle vaš.