Astro

Horoskop za četrtek, 6. septembra

W.Y.
6. 9. 2018, 06.39
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Magnetična energija vam bo koristila. Napredovali boste postopoma korak za korakom. Obdajali vas bodo različni ljudje in postopoma najdete tudi boljše pogoje.

RAK - Če ste se v zadnjem času zapletli v kakšne večje konflikte, ne boste imeli miru. Možnosti za pameten pogovor so bolj majhne, umakniti se pa tudi ne morete.

BIK - Dan boste začeli polni optimizma in pričakovanj, potem pa boste naglo začutili nekaj več utrujenosti. To je le trenutna šibkost, ki jo lahko pripišete napornim delovnim opravkom.

DVOJČKA - V domačem okolju boste prešerne volje, saj se boste končno zleknili na kavč in uživali v družinski atmosferi, za katero imate, zavoljo službenih obveznosti, vse manj časa.

LEV - Nepričakovani zapleti vas bodo navdali z nemirom, ki ga boste težko prikrivali. Če imate kaj povedati, boste to storili odkrito. Pri tem boste ostali vljudni, vse skupaj boste znali obrniti na šalo.

DEVICA - V delovnem okolju ste pod rahlim pritiskom, toda na koncu vedno pokažete svojo iznajdljivo plat. Popoldne se udeležite razvedrilnih športnih aktivnosti, ki vas bodo sprostile.

TEHTNICA - Na delovnem mestu boste svobodni in neobremenjeni. Četudi se vam pripetijo kakšne neprijetnosti, to smatrate kot slabo stran službe. Ostajate optimistični.

ŠKORPIJON - Sreča v ljubezni bo plod pravilnih odločitev. Skrbno boste preučili situacijo in si ustvarili svoje mnenje. Tkali boste tudi zanimivo nit diplomacije, ki vam bo koristila na delovnem mestu.

STRELEC - V delovnem okolju vam bodo na današnji dan misli uhajale čisto nekam drugam. Zavedate se, da vas doma čaka dramatično vzdušje in partnerjevo tarnanje.

KOZOROG - Precej se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, čeprav trenutek, da bi prišli do globljih spoznanj, ni pravi. Vsak dan ne more prinesti novih odgovorov. Ne poskušajte stvari narediti z levo roko.

VODNAR - Udarec s strani prijateljev vas lahko močno zaznamuje, zato pazite, da ne boste danes preveč sarkastični. Vsi vendarle ne razumejo vašega črnega humorja.

RIBI - Brezpogojna ljubezen vam bo v pomoč. Jasno bo, da boste v današnjem dnevu imeli v rokah škarje in platno. Tako boste zadeve izoblikovali po svoje in pri tem imeli tudi paleto navdiha.