Astro

Horoskop za sredo, 5. septembra

W.Y.
5. 9. 2018, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Pretirano vztrajanje se ne bo izplačalo. V vaše življenje bodo prihajali zelo zanimivi in nekoliko nenavadni ljudje, ki bodo prebudili vaš umetniški duh.

BIK - Po zvezdnih namigih bo pred vami čas povečane ustvarjalnosti. Čustvena skladnost bo prinesla določeno ravnovesje in umirjenost. Popaziti boste morali v komunikaciji.

DVOJČKA - Ne boste si dovolili, da vas kdorkoli ovira pri odločitvah, ki jih nameravate izpeljati, saj verjamete vanje. Ukvarjajte se z delom in se pokažite v najboljši luči. Poslovni sestanek vam lahko utre pot naprej.

RAK - Na delovnem mestu se naučite strpnosti do svojih sodelavcev. Prilagajati se morate tudi drugim in njihovim potrebam. Dobro je stvari pogledati tudi z drugega zornega kota.

LEV - Dogodki v današnjem dnevu zahtevajo celega človeka, zato je bolje, da se osredotočite na nekaj stvari, ki vam bodo prinašale tako zadovoljstvo kot dobiček. Umirite se, a ostanite pozorni in reagirajte, ko bo to potrebno.

DEVICA - Delo vam še vedno povzroča preglavice. Vse, kar si zaslužite, nekako zapusti vašo denarnico v rekordnem roku. Omislite si drugačen način varčevanja.

TEHTNICA - Ne prepuščajte se brezdelju, čeprav boste imeli obilo priložnosti. Zamotite se z ne preveč zahtevnimi opravili, ki vključujejo zlaganje, preurejanje, načrtovanje.

ŠKORPIJON - Naj se dan odvija v prijateljskem in borbenem duhu. To vas bo odvrnilo od notranje bolečine. Obstaja manjša možnost izboljšanja stanja na vašem računu.

STRELEC - Imate nekaj težav pri delu, pomoči pa še vedno nočete poiskati. Raje se zapletate, kot da bi priznali, da pravzaprav ne veste, kam ste se napotili. Odpornost je nekoliko slabša.

KOZOROG - Mnogo zadev boste želeli spremeniti in jih postaviti na svoje mesto. Zelo dinamično se boste počutili doma in v krogu družine. Primerno vlogo bo imel tudi pogovor.

VODNAR - Zamujeno boste nadoknadili, ko boste trdno prepričani vase. Spoznali boste, da zares napredujete, le kadar sledite sebi in svojim notranjim občutkom. Povrnili se vam bosta samozavest in volja do novih zmag.

RIBI - Na področju kariere vas nič ne more iztiriti. To dokazuje, kaj vse ste sposobni doseči, če ste popolnoma predani cilju. Za podjetje naredite veliko in to vas loči od drugih.