Astro

Horoskop za torek, 4. septembra

W.Y.
4. 9. 2018, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Simbolika današnjega dne bodo notranje preobrazbe. Odgovorno boste stopili naprej po svoji poti. V veliki meri vas bo spremljala drznost, ki bo najbolj izražena na čustvenem področju.

BIK - Vseh prebliskov, ki vas bodo obhajali, pač ne boste zmogli zadržati samo zase. Nastopali boste vročekrvno in pogosto brezglavo, zato pazite na jezik. Vaša globoka čustva bodo iskala potešitve.

DVOJČKA - Nikar ne hitite z rezervacijami in podpisovanjem pogodb. Nekaj možnosti je, da v naslednjih dneh pride do spremembe, zaradi katere si boste želeli premisliti.

RAK - Vaša pričakovanja v ljubezni bodo upravičena. Odlično se boste ujeli z osebo, s katero ste se pred nedavnim zbližali. Pri vezanih lahko pride do želje po spremembi.

LEV - Ker se pri delu junaško držite tudi v težkih razmerah, lahko upate, da vaš trud ne bo poplačan samo s hvalo temveč tudi s finančnimi sredstvi, ki bodo še kako dobrodošla.

DEVICA - Vaša dejanja imajo svojo težo, čeprav se lahko sprva zdi, da jih nihče ne opazi. Če dobro pogledate, pa boste opazili, da marsikdo ponavlja za vami.

TEHTNICA - Danes bo prijetno. Svežina vas bo čakala pri pogovorih in izmenjavi mnenj. Pomembno bo, da boste svojo energijo znali usmeriti in tako narediti korak v smeri, kaj je za vas pomembno in kaj ne.

ŠKORPIJON - Pojavila se bo nejasnost, ki je ne bi bilo dobro kar spregledati. Najprej se pogovorite z ljudmi, ki so neposredno vpleteni. Lepa beseda lepo mesto najde.

STRELEC - Zelo dobro veste, kaj od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi sami niste popolni. Sprejmite odgovornost in sodelujte z drugimi.

KOZOROG - Končno dan brez napornih posebnosti. Bolj kot vi je sicer za to zaslužen nekdo drug, ki pa se mu nedvomno ne boste pozabili primerno zahvaliti.

VODNAR - Romantično bo na področju ljubezni in ujeli se boste v val strasti. Odkriti bo potrebno, kaj bi lahko še spremenili. Nekaj več ustvarjalnosti in kreativnosti se bo pričakovalo v povezavi s službo.

RIBI - Na delovnem mestu preudarno ravnate z velikimi projekti, saj nočete dodatnih dolgov. Z ljubezenskim izbrancem potrebujeta dolgoročno vizijo in globok pogovor.