Napoved

Horoskop za četrtek, 30. avgusta

W.Y.
30. 8. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Naenkrat preveč oklevate in si ne prizadevate dovolj za to, da bi pokazali, koliko ste vredni. V ljubezni je oseba iz preteklosti še vedno v vaših mislih, preprosto niste pripravljeni začeti nove zgodbe.

BIK - Negativne spremembe v delovnem okolju vas bodo prisilile, da se boste morali boriti za svoje mesto pod soncem. Ne boste dovolili, da bi vas prehitro izločili iz igre.

DVOJČKA - Na delovnem mestu boste naredili nekaj napačnih korakov, kar vas lahko stane kariere. S pomočjo sodelavca se boste izmazali iz delikatne situacije.

RAK - Pri delu vas bo premagal strah, zaradi zapletenih delovnih nalog. S tem boste otežili poslovanje sebi in drugim v podjetju. Sprostite se v dobri družbi.

LEV - Nekdo vam je veliko bolj naklonjen, kot si mislite. Zato lahko nadaljujete druženje, ki lahko preraste v nekaj več. Tudi v karieri vas bodo presenetile dobre novice.

DEVICA - Uskladite svoje načrte z realnimi možnostmi za njihovo uresničitev, sicer boste po nepotrebnem izgubljali energijo. Stvari niso videti jasne, zato se ne naprezajte z denarnimi vložki, počakajte na boljši trenutek.

TEHTNICA - Pri delu se oprite na lastno znanje, ki ste ga pridobili z izkušnjami na drugih delovnih mestih. Igrajte na karto iskrenosti, ne pozabite pa tudi na podrobnosti.

ŠKORPIJON - Na delovnem mestu boste z veseljem sprejeli nove poslovne ponudbe, ki vam lahko koristijo pri nadaljnji karieri. Tudi čustva bodo umirjena in sproščena.

STRELEC - Nekaj boste sprejeli izredno resno, zato poskusite izvedeti vse podrobnosti, vse to, kar je v ozadju. Premislite tudi o dvigovanju svoje fizične energije in športnih dejavnostih..

KOZOROG - Običajno ste zadnji, ko se je treba postaviti zase, tokrat pa boste presenečali. Ne bo vam težko zahtevati povišice ali komentirati, kako kdo dela, in čisto samoumevno bo, da vas razumejo.

VODNAR - Ne iščite podpore pri nekom, ki se je večkrat izkazal kot nezanesljiv. Tokrat se morate znajti sami. Nikar ne čakajte in ne oklevajte, sicer se bodo določeni projekti znašli pod vprašajem.

RIBI - Danes boste vstali z levo nogo. Zamudili boste na delo, kar bo povzročilo ogorčenje s strani poslovnih partnerjev. Bodite strpni in pogoltnite tudi kakšno žaljivko, ki bo letela na vas.