Napoved

Horoskop za ponedeljek, 27. avgusta

W.Y.
27. 8. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Imeli boste občutek moči, saj vam bodo v službi dodelili zelo odgovorno delo. Gibanju namenite več pozornosti, saj vam bo to v naslednjih dneh zelo koristilo.

BIK - Pokazali boste, da ste se pripravljeni spoprijeti z nečim, česar do zdaj morda niste najbolje poznali. Vsekakor pa bodo izidi ugodni, če boste vztrajni in dovolj optimistični do samega konca.

DVOJČKA - Hrepeneli boste po določenih novostih. Pred tem bo potrebno razrešiti tisto, kar vas moti, ali boli. V ljubezni se bo modro pogovoriti. Romantična doživetja na delovnem mestu vas bodo krepila.

RAK - Dobili boste motivacijo za delo in življenje. Spoznali boste, da je mogoče vzljubiti to delo, ki ga opravljate. Vaš trud je bil opažen in zadevo lahko speljete do konca.

LEV - Za vse, kar se vam bo danes dogajalo, boste našli krivca. Morda bi bilo bolj smiselno, da se vprašate, če ste morda tudi vi v zadnjem času naredili kakšno napako.

DEVICA - Danes se boste brez zadržkov podali v nekaj, kar se vam je zdelo velik zalogaj. Tako v karieri kot glede zasebnih zadev natanko veste, kaj si želite, in to boste tudi zahtevali.

TEHTNICA - Z vztrajnostjo lahko izboljšate finančno stanje. Ne kupujte neuporabnih stvari. Raje se osredotočite na stvari, ki vam bodo koristile. Pri delu boste imeli težave z vzpostavljanjem medsebojnih odnosov.

ŠKORPIJON - Sprašujete se, zakaj se vam zapleta tam kjer vas najbolj boli. Nekako slutite, da ste na pragu rešitve, toda nekaj vas še vedno ustavlja. Morda je to občutek, da bi morali zbrati še nekaj dokazov.

STRELEC - V današnjem dnevu se boste ves čas premetavali sem ter tja. Potrudite se po najboljših močeh. Uspelo vam bo ustvariti primerno delovno vzdušje.

KOZOROG - Družinske razmere bodo danes normalne. Ob koncu delovnega dne se utegnete udeležiti družinskega kosila ali večerje. V ljubezni boste strelci zelo romantično razpoloženi.

VODNAR - Marsikaj boste gledali v drugačni luči kot doslej, v nekoliko lepših odtenkih. Gre za odnos z osebo, ki vam ponuja sodelovanje. Popoldanski dogodek vas bo usmeril, da ste na pravi poti.

RIBI - Svoja čustva izpovejte svojim najboljšim prijateljem ali partnerju. Zaupajte jim svoje težave, saj vam lahko pomagajo. Pri delu dobivate vso pomoč in podporo, ki jo potrebujete.