Napoved

Horoskop za sredo, 22. avgusta

W.Y.
22. 8. 2018, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Obdajale vas bodo romantične energije, ki prebujajo vašo čutnost. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Pomembno bo, da se odločite in stopite v ospredje.

BIK - Vztrajajte pri nekem poslovnem načrtu ali sodelovanju. Lahko se prelevi v izredno zanimivo izkušnjo, nekaj povsem novega, po čemer ste hrepeneli. Prijatelji vas bodo razveselili.

DVOJČKA - Nekdo vam bo pokvaril načrte. Novi poslovni partnerji bodo želeli spremeniti dosedanji način dela in uvesti inovacije. Sčasoma se boste na novem terenu počutili domače.

RAK - Pomembno bo, da boste svoje mnenje zagovarjali na pravilen način. Pravljične energije bodo označevale ljubezen. Sreča se skriva na vaši strani, zato jo ujemite.

LEV - Notranja modrost vam bo v današnjem dnevu pomagala na razpotjih. Zadeve se bodo odvijale v pričakovano smer. Nekaj nejasnosti bo na delovnem mestu.

DEVICA - Sestavili ste koncept, ki bo zanimiv za sodelavce in nadrejene. Počakajte na pravo priložnost, da predstavite zamisel. Nikar pa se preveč ne vsiljujte.

TEHTNICA - S svojo trmo, požrtvovalnostjo in vztrajnostjo lahko dosežete nemogoče, vendar ne počnite tega za vsako ceno. Danes se boste ves dan borili za svoj prav.

ŠKORPIJON - Ljubezenske zvezde imajo svoje, občasno nenavadne ali zapletene poti. Vse gre po ovinkih, tudi zato, ker je na drugi strani precej nepopustljiva oseba. Višek energije usmerite v šport.

STRELEC - Kaotično stanje v službi se še ne bo kaj kmalu umirilo. Pričakujte hiter ritem pogajanj, končnih odločitev pa še ne bo. Nič pa ni nemogoče in to vam daje voljo ter zagon, da vztrajate.

KOZOROG - Ne zapostavite prijateljskih in ljubezenskih odnosov. Ohranite stik z zasebnim življenjem. Vzpostavite zdravo ravnovesje v življenju in ne mislite samo na posel.

VODNAR - Ljubezen je zelo blizu, toda še vedno se držite nekako ob strani in pravzaprav nočete priznati, kaj vas je zamikalo. Pri delu pa je drugače, ne boste dovolili, da vas prehitijo.

RIBI - Svojim kolegom dajte vedeti, da ste lahko tudi vi ustvarjalni. Glede denarja se ne obremenjujte preveč. Če ste nagnjeni k pridobivanju odvečnih kilogramov, potem se izognite večernemu obroku.