Astro

Horoskop za nedeljo, 19. avgusta

W.Y.
19. 8. 2018, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Današnji dan bo označen po krajših poteh in prijetnih kramljanjih. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Blizu vam bo raziskovanje duhovnih znanj in sproščanje.

BIK - Skrivnosti, ki vam jih je nekdo zaupal ohranite zase in se nikar ne izpostavljajte, saj bi si s tem skopali globoko jamo. Nekdo od prijateljev bo pokazal svojo drugo plat.

DVOJČKA - Nekaj boste zaslutili, pravzaprav tudi jasno sklepali in izkazalo se bo, da je bil vaš občutek povsem natančen, kar bo nekoga v okolici močno zmotilo, vendar to ni vaša stvar.

RAK - Danes boste zopet bolj umirjeni, saj boste čutili, da ste ljubljeni in spoštovani. Posvetili se boste tistim, ki jih imate najraje in ne bo vam žal ne časa in ne denarja, da pokažete hvaležnost.

LEV - Ne belite si glave, če vas vaši prijatelji tokrat ne bodo razumeli, že kmalu bo veliko bolje. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Učinkoviti boste.

DEVICA - Če ste pravkar končali razmerje, vas bo ugoden vpliv planetov dobesedno prisilil, da se sestavite in se usmerite k druženju z osebami, ki vas razumejo in ob enem sproščajo.

TEHTNICA - Sanjali boste nekaj pomembnega in zanimivega. Ne pripisujte pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi naj še nekoliko počakajo.

ŠKORPIJON - Nekdo se bo spomnil na vas in vas presenetil, a naslednji korak boste naredili vi, zato se nanj čim prej pripravite. Nekaj se bo razvozlalo ob pogovoru, ki bo direkten.

STRELEC - Vaš način komuniciranja bo pustil vse prisotne brez besed. Očarali jih boste s svojim znanjem in suverenim nastopom. Vezani premislite, preden boste napadli partnerja.

KOZOROG - Čeprav niste najbolj spočiti, se boste usmerili v mislih v načrte, ki vas lahko spravijo v slabo voljo, saj se določene zadeve niso odvile v smeri, ki ste si jo zamislili.

VODNAR - Polepšajte svoj dom, pojdite s prijatelji v naravo in se nahranite s pozitivno energijo. Izkoristite svoj prosti čas za ustvarjalni navdih, ki vam dolgoročno lahko prinese tudi dobiček.

RIBI - Dan bo postregel z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Dobro boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v družinskem okolju se vam bo nasmihala sreča. Sanje imejte pod nadzorom.