Astro

Horoskop za soboto, 18. avgusta

W.Y.
18. 8. 2018, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Bolj ko se boste trudili, da bi potlačili svoja intenzivna čustva, z večjo silo bodo potem udarila na plan. Preveč se obremenjujete s tem, kaj si bodo mislili drugi.

BIK - Napetosti v odnosih se počasi umirjajo, vendar je nakazana potrebo po odmiku, ki lahko nekoga od prijateljev prestraši. Stik s samim sabo lahko močno izboljša vaše počutje.

DVOJČKA - Danes boste uživali v pogovorih, dotikih in strastnih trenutkih. Čas je za resnično sprostitev, saj boste kmalu začeli z resnim delom in služenjem denarja, ki vas lahko izčrpa.

RAK - Pazite, da ne bo nekdo v vašem imenu naredil neumnosti. Čeprav vam ta oseba veliko pomeni, se mora naučiti prilagajanja in sprejemati odgovornost za svoje odločitve.

LEV - Že dopoldne vas čaka zanimiva dilema in odločitev ne bo prav lahka, saj bo na voljo veliko različnih možnosti. Imate še veliko časa za vse, zato ne bodite tako nestrpni.

DEVICA - Dober odnos s prijateljem vam bo pomagal, da premagate svoje omejitve. Če ste še samski, boste pogumno osvajali osebo, ki vam je že dolgo pri srcu, a se bojite, da ni primerna za vas.

TEHTNICA - Usmerite svojo moč v razmislek in delo za izboljšanje materialne situacije. Privoščite si kaj lepega in sladkega, kar vas bo ponovno prebudilo in hkrati razveselilo.

ŠKORPIJON - Ne glede na padce iz preteklosti vztrajate in dokončajte, kar ste si zastavili. Lahko ste ponosni nase, saj so takšna dejanja odraz odraslosti in odgovornosti.

STRELEC - Situacije se ves čas spreminjajo in tokrat niste prepričani, ali vam vse skupaj ustreza, posebno če prijatelj še ni povedal svojega mnenja, čas pa gre hitro naprej.

KOZOROG - Nekomu boste pokazali koliko vam je mar zanj in s tem naredili večji korak na osebnem področju. V večernem času se boste odločili za obisk gledališke predstave ali kina.

VODNAR - Veliko pozornosti bo usmerjene na druge ljudi in njihovo obnašanje. Želja po vznemirjenju in drami tokrat ne bo zadoščena. Pustite drugim njihov svet in način razmišljanja.

RIBI - Pri nečem bi morali pokazati veliko več odločnosti. Vaši bližnji so preveč vajeni, da se boste strinjali z vsem. Tokrat se opredelite in zagovarjajte svoje, posebno glede izredno pomembnega načrta.