OVEN - Na nekaj ste dokaj dobro pripravljeni, čeprav nikoli niste preveč zadovoljni s seboj. V ljubezenskih odnosih ste zopet preveč tihi in čakate, čeprav še sami ne veste, na kaj in na koga.

BIK - Danes boste nekoliko razdraženi in nezainteresirani. Izogibajte se ljudem in množicam, saj se boste drugače lahko hitro zapletli v prepire. Težave boste imeli predvsem z nasprotnim spolom.

DVOJČKA - Radi bi še razglabljali o osebi, ki se je pred kratkim zasidrala v vašem srcu. Prav kmalu boste imeli še eno priložnost, da se izkažete, sicer pa vsekakor pokažite, kaj nameravate.

RAK - Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo navsezadnje prijatelji zvabili v družbo. Morda boste ugotovili, da ste prav to potrebovali, da se razbremenite.

LEV - Posvetite se denarju in sestavljanju novih ciljev, saj ste prazni in nezadovoljni. Res je, da ste pričakovali takojšnji odgovor osebe, ki vam največ pomeni, očitno pa bo ta prišel z zakasnitvijo.

DEVICA - Občutili boste notranji mir, saj bo ritem življenja usklajen z vašim notranjim ritmom, kar vas vodi v nove zmage. Znali boste se boste prilagoditi in uživati v vsakem trenutku življenja.

TEHTNICA - Vaše počutje bo spremenljivo, zmotil vas bo nekdo, ki vas vedno znova prepričuje, čeprav se zavedate, da nikakor nima prav. Raje se posvetite tistim, ki vas spoštujejo.

ŠKORPIJON - Zaradi obilice obveznosti boste odložili kakšno razvedrilo, a ne bo vam žal, saj se bo priložnost hitro ponovila. Zdravje vam bo dobro služilo, kar vas bo razveseljevalo.

STRELEC - Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz vsakodnevnega kaosa. Obstaja velika verjetnost, da vas bo poslovno področje obremenjevalo, zaradi nedorečenih zadev.

KOZOROG - Dobro se boste počutili, posebno z nekom, ki vam je pri srcu, čeprav mu tega ne upate na glas povedati. Pri delu in denarju boste imeli srečno roko, vendar ostanite premišljeni.

VODNAR - Glede na vse vaše obveznosti je čudno, da ste kljub vsemu pripravljeni še na zabavo. Kljub zahtevnim nalogam boste uspešni, delo vam bo dajalo energijo in vas sproščalo.

RIBI - Energija se postopoma umirja, nič več ne bo nervoze, ampak mir, ki bo odlična iztočnica za vaš napredek. Na vidiku je veliko veselja z ljudmi, ki so vam blizu.