OVEN - Ne pritiskajte preveč na ljudi v svoji okolici. Začnite raje verjeti vase in cenite opravljeno delo. Čas je, da se začnete drugače obnašati, saj boste sicer psihično vedno bolj obremenjeni.

BIK - Izredno nemirni in fizično neučakani ste in ne morete zdržati na istem mestu. Vsekakor boste dobili nekaj novic, toda ničesar ne bo, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli.

DVOJČKA - Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli še več, a tudi taka pot, ki gre postopoma navzgor, vam ustreza. Nove naloge se boste lotili na pravi način, tokrat povsem nepristransko.

RAK - Čez dan boste kljub prazniku zelo delovni, zvečer pa si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek, ker vas že kmalu čakajo številne obveznosti. Prijatelju izkažite pozornost.

LEV - Pazite, kako boste odreagirali, saj lahko to zaznamuje vašo bližnjo prihodnost. Sodelavci že nekaj časa govorijo za vašim hrbtom, zato je skrajni čas, da temu naredite konec.

DEVICA - Srečanje vam bo po dolgem času ogrelo srce, čeprav se vam bodo zadeve na osebnem področju ves čas kopičile. Prijatelj vam bo končno odgovoril na pravi način.

TEHTNICA - Ponavljajo se vam manjši glavoboli. Nekoliko ste raztreseni ali zmedeni in zato se morate zdaj boriti s posledicami napak. Tudi vas lahko spravijo iz tira, posebno ljudje, ki niso povsem iskreni.

ŠKORPIJON - V domačem okolju si boste znali pričarati sproščen prost dan in ne bo vam žal. Vsako uro boste preživeli bolj aktivno. Ko se lotite delovnih obveznosti, vas komaj kdo ustavi, saj ciljate zelo visoko.

STRELEC - Danes zaupajte šestemu čutu in mu sledite. Sicer vas čaka naporen dan, vendar zvezde kažejo, da se bo končno začel uresničevati vaš načrt, ki ste ga skovali.

KOZOROG - Prijatelji vas bodo podpirali in vam svetovali, če boste prosili za pomoč ali nasvet. Počutili se boste odlično, manj zadovoljstva boste doživljali ob pogledu na stanje na svojem računu.

VODNAR - Vznemirljiva dejavnost vam je pisana na kožo, čeprav vse skupaj zahteva veliko več energije, kot je trenutno imate. Nadaljujte počasi, v nizki prestavi, le tako boste uspeli.

RIBI - Počasna energija je za vas v prostem dnevu najboljša izbira, saj ste umirjeni. Uspehi se vam nakazujejo na poslovnem in finančnem področju. Zavedati se boste začeli pomena svoje premišljenosti.