Astro

Horoskop za torek, 14. avgusta

W.Y.
14. 8. 2018, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Občudovali boste nekoga, ki ga morda dolgo niste srečali ali se povsem razlikuje od vseh v vaši družbi. Vsekakor pa ostanite samostojni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala spontano.

BIK - Nikar se ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje uživajte.

DVOJČKA - Niste zadovoljni in nikakor ne morete uskladiti vseh obveznosti. V domačem okolju nikakor ne najdete skupnega jezika, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo.

RAK - Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj srečni. Čas je, da naredite tisti korak, o katerem sanjate že dlje časa, pa se vam je do sedaj dozdeval nekako neizvedljiv.

LEV - V današnjem dnevu boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave s koristnim delom. Marsikdo se bo spraševal, kaj se vam je zgodilo.

DEVICA - Z določenimi pogoji se ne strinjate in po tihem pričakujete, da bo vaš sogovornik dovolj zgovoren, toda morda ne bo tako, zato si nujno pripravite še kakšen rezervni načrt.

TEHTNICA - Pri delu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice ter za boljši status boste neizprosni in ostri, kar bo nekoga razjezilo.

ŠKORPIJON - Naredili boste nekaj zahtevnega, ostane še izpit ali delovna naloga, kjer bi potrebovali tudi kanček sreče. Prijatelj, s katerim ste se oddaljili, ni pripravljen na pogovor.

STRELEC - Pred vami je naporen dan. Opazili boste, da nadrejeni želi od vas več, kot dejansko zmorete. Ne ustrašite se, nalogi boste kos, vendar vas bo zelo izčrpala.

KOZOROG - Danes vas bo spremljala pozitivna energija, zato jo le izkoristite na vseh področjih, še posebej pa na ljubezenskem, kjer se tudi samskim obetajo čudovite priložnosti.

VODNAR - V današnjem dnevu boste ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju manjših zapletov. Če boste potrebovali pomoč in podporo nekoga, ki vam je nadrejen, jo boste tudi dobili.

RIBI - Določena zadeva, ki prihaja bo presenečenje tako za vas, kot vašo okolico. Fizična aktivnost bo več kot dobrodošla. Prišli boste do zelo pomembnega sklepa, povezanega s čustvi.