Napoved

Horoskop za nedeljo, 12. avgusta

W.Y.
12. 8. 2018, 06.50
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- V zvezi z določenim načrtom bodite prilagodljivi, a pazite, da ne izgubite rdeče niti. Nekdo vam bo želel pomagati, vendar nima potrebnih izkušenj.

BIK-Ne verjemite vsega, kar slišite in ne govorite tega naprej. Nekomu bi naredili krivico. Vedite, da so ljudje, ki venomer širijo govorice, običajno muhasti zavezniki.

DVOJČKA- Priganjajo vas, kar bo imelo povsem nasproten učinek uprli se boste z molkom. Vzeli si boste več časa le zase in za premislek. Pazite na zdravje, napetost se odraža na želodcu.

RAK-Na dan bo prišlo nekaj, kar bo nekoliko spremenilo dozdajšnje načrte. Tokrat si morate priznati, da ničesar ne morete predvidevati. Nazadnje se boste zavedli, da je tako še boljše.

LEV-Radi bi nadoknadili izgubljeni čas, ko ste počivali ali okrevali, vendar ne gre kar tako, čez noč. Glede ljubezni boste vseeno vplivnejši kot doslej in morda boste ob tem tudi nekoliko presenečeni.

DEVICA-Navaden dan boste lahko spremenili v čarobno doživetje, če boste prijazni do drugih in se ne boste spotikali ob malenkosti. Nekdo bi se vam rad zahvalil.

TEHTNICA-Današnje dopoldne bo nekoliko turobno. Z razgibavanjem telesa boste postali bolj živi in energični. Zavrtite si kakšno ritmično glasbo in zaplešite.

ŠKORPIJON-Če si želite stabilnih odnosov, boste morali biti iskreni. Sicer bi trenutno brez težav nekoliko priredili resnico, vendar je samo vprašanje časa, kdaj bo prišla na dan.

STRELEC-V ljubezni se ne odločajte le na podlagi določenih slabših izkušenj. Tokrat je vse drugače, lahko ste mirni. Lahko se pogovarjate tudi o prihodnosti, če boste pripravljeni prisluhniti.

KOZOROG- Vzemite si čas za branje literature, ki vas bo razsvetlila. V odnosu do denarja ste zadržani. Nič ne bo narobe, če si privoščite malo več luksuza. Včasih vas lahko to celo dvigne.

VODNAR-Pogrešate več miru, posebno v ljubezenskih odnosih. Iz ure v uro se boste odzivali različno. Za napetost je krivo tudi nekaj, česar še niste zadovoljivo rešili, zato vam še vedno krati miren spanec.

RIBI- Zakomplicirali boste situacijo, ker predpostavljate, da vsi vedo to, kar veste vi. Krožijo različne govorice, zaradi katerih ima marsikdo napačne informacije.