Astro

Horoskop za sredo, 1. avgusta

W.Y.
1. 8. 2018, 06.46
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Počakajte glede stanovanjskega ali pravnega vprašanja, ne glede na naraščajočo nepotrpežljivost. Prav tako pazite v službi, kjer bo še nekaj nerazumevanja. Pazite, kako se boste zagovarjali.

BIK - Prekršili boste svoj varčevalni načrt in kar malo preveč zapravljali. Sicer se boste zabavali, kot že dolgo ne, vendar vas bo malce mučila tudi slaba vest.

DVOJČKA - Dan bo postregel z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Tekmovalno boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v poslu, sreča se vam bo nasmihala. Sanje imejte pod nadzorom.

RAK - Vaši načrti se spreminjajo v zadnjem trenutku, zato postajate precej nemirni. Imate opravka z ljudmi, ki bodo zahtevali vedno več. Pazite še zlasti s tistimi, s katerimi najtežje najdete skupni jezik.

LEV - Pazite glede stroškov, posebno glede izobraževanja in tudi, če premišljujete o novi poslovni pobudi. Morda ste nekoliko neprevidni, popazite s partnerico, ki vas trenutno ne razume.

DEVICA - Morda boste na finančnem področju ravnali nepreudarno. Žrtvovali boste svojo denarno varnost in ustregli svojemu pohlepu po materialnih dobrinah.

TEHTNICA - Ko zaslutite, da se bo treba prilagajati, vas najprej mine volja do življenja, a temu ne boste mogli uiti. V ospredju bodo poslovni odnosi, ki se bodo razvijali nad pričakovanji, le brez nestrpnosti!

ŠKORPIJON - Čas, ki ga boste vložili v pospravljanje in urejanje, se vam bo obrestoval, da boste kasneje hitrejši in bolj učinkoviti. Večer bo romantično obarvan.

STRELEC - V sebi boste zelo napeti, navzven pa boste izžarevali samozavest in odločnost. Le ljudje, ki so vam res blizu, bodo opazili, da nekaj ni povsem dobro.

KOZOROG - K delu boste pristopali resno in zavzeto, vendar si boste znali vzeti čas za sodelavce in jih spodbujati, ko bo morala padla. Pripravite se na sodelovanje, ki ne bo po vašem okusu.

VODNAR - Ponudila se vam bo priložnost za dodaten posel. Čeprav boste imeli sprva pomisleke, ker se s to tematiko še niste ukvarjali, boste hitro ugotovili, da vam ni tako tuja.

RIBI - V službi boste mirnejši kot v preteklih dneh. Imate dovolj časa, da se posvetite fizični aktivnosti in rekreaciji. Zbirate moči, tudi s partnerjem ali prijateljem. Na poti boste odločnejši.