Astro

Horoskop za torek, 31. julija

W.Y.
31. 7. 2018, 06.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Obiskal vas bo val pozitivne energije, zato boste z lahkoto shajali z ljudmi. V želji po harmoniji se boste pripravljeni prilagajati celo nekoliko bolj, kot bo potrebno.

BIK - Dobre načrte vam lahko pokvari hitenje, zato umirite korak in posvetite pozornost podrobnostim. Delo boste opravljali z ljubeznijo in navdušenjem, ki ju boste s seboj prinesli tudi domov.

DVOJČKA - Preveč boste obremenjeni z redom in disciplino. Pazite, da zaradi te obsedenosti ne izgubite spontanosti. Naprezanje in potreba po popolnosti vas lahko psihično utrudita.

RAK - V želji, da bi dan minil brez konfliktov, boste v določeni situaciji raje molčali in si mislili svoje. Kar pa zadeva vaše zdravje, razmislite, kaj bi lahko ukrenili glede stresa.

LEV - Zelo energično boste začeli, a boste kmalu ugotovili, da na hitro ne morete doseči ničesar. Tokrat vas bosta do cilja pripeljali potrpežljivost in vztrajnost, ki bosta na druge delovali naravnost zapeljivo.

DEVICA - Zaradi spremenljivega razpoloženja bo tudi vaša učinkovitost nekoliko nihala. Zelo se boste navdušili za nov projekt, vendar boste tudi hitro izgubili zagon.

TEHTNICA - Poklicala vas bo oseba, s katero ste v preteklosti dobro sodelovali in je medtem dosegla vidnejše uspehe. Ko vam bo nekaj predlagala, ne dvomite v svoje sposobnosti.

ŠKORPIJON - Nekdo bo s hinavščino poskušal speljati vodo na svoj mlin. Dovolj pozorni boste, da vam ne bo prekrižal načrtov, vendar ne gre za osebo, od katere bi to pričakovali.

STRELEC - Več kot nove zmage vam bodo pomenili urejeni odnosi na delovnem mestu, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem in dejanji naredili velik vtis.

KOZOROG - Zabavali se boste s svojo najnovejšo pridobitvijo, nekateri pa tudi v novem ljubezenskem razmerju. Nikar pa ne pozabite, če ste te dni kaj dogovorjeni s prijatelji.

VODNAR - Svetujemo, da zaživite preprosteje in se veselite majhnih reči, ki vas dejansko lahko razveselijo. Pri delu počnite stvari na bolj ubran način, ne naprezajte se do skrajnosti.

RIBI - Pri delu vam bo šlo vse narobe. Toda priznanje, da ste za poslovni brodolom krivi sami, vam bo povrnilo vero v svetlejši in bolj produktiven jutrišnji dan.