Horoskop

Horoskop za ponedeljek, 30. julija

R.T.
30. 7. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Danes se ne boste obremenjevali z drugimi in kako jim ustreči, da bodo zadovoljni, ampak boste naredili po svoje, ne da bi karkoli obžalovali. Večer vam prinaša nove razsežnosti.

BIK- Ves dan se boste ukvarjali sami s sabo in z napredkom, ki ga še niste na pravi način občutili. Dobro bi bilo, da se pred spremembami vprašate, kaj vam sploh prinašajo.

DVOJČKA- Sami boste morali najti način, da bi si povrnili voljo in optimizem. Možnosti se postopoma, a vztrajno odpirajo, zato se nehajte smiliti sami sebi in zavihajte rokave.

RAK- Ne odlašajte glede zadev, ki so vendarle nujne, tudi kar se tiče rekreacije. Govorili boste, vendar očitno v prazno, saj nimate sogovornikov, ki bi vam pozorneje prisluhnili.

LEV-   Današnjem dnevu boste skušali hiteti počasi. Na malenkosti se tokrat ne boste ozirali, saj vam bodo ves čas ukradle pomembne zadeve, ki se jim boste težko izognili.

DEVICA- Poznate sebe in dvome, ki se pojavijo vedno, ko ste nezadovoljni. Razmišljate, toda nikakor se ne morete odločiti, morda tudi zato, ker idealne rešitve enostavno ni.

TEHTNICA- Lepo vam bo uspevalo vse, česar se boste lotevali s srcem, ne po sili razmer. Nasploh se boste trudili, da bi v vsaki situaciji od sebe dali največ, zato ne dvomite v uspeh.

ŠKORPIJON- Veliko časa boste namenili razmišljanju. Pri sebi tako pridete do zanimivih ugotovitev. Pričakovati je, da bo današnji dan v znamenju drugačnosti in radikalnosti.

STRELEC- Pri financah porabite vse zase, medtem ko ne naredite kaj dosti za dobrobit svoje družine in prijateljev. Danes ste lahko koristni in razveselite druge z denarno nagrado.

KOZOROG-Prebuja se vaša ambicioznost, hkrati lahko računate na vpliv srečnih zvezd. Ljubezenska priložnost bo neverjetna, še zanimivejši bo odziv. Bodite pozitivno naravnani, vse bo še dobro.

VODNAR- Nekdo bo bral vaše misli kot odprto knjigo. Današnji razplet vam bo všeč, saj boste začutili naklonjenost. Glede potovanja pa ostanite previdni, posebno če ste v zadnjih časih imeli preveč stroškov.

RIBI- V kratkem vas čaka nekaj neprijetnega, zato boste bolj razdražljivi. Vezani se boste prepirali s partnerjem zaradi malenkosti. Samski delujete nedostopno.