Astro

Horoskop za petek, 27. julija

W.Y.
27. 7. 2018, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN - Ne znate ujeti priložnosti, da bi rešili ljubezenske težave. Želite se izogniti ponavljanju napak, čeprav postajate vedno bolj napeti. Pri delovnih zadevah se osredotočite predvsem na podrobnosti.

BIK - Pri delu ne kršite dogovorov, ker boste s tem naredili slab vtis na sodelavce in ostale poslovneže. Popoldan se družite s prijatelji in s tem odvrnite pozornost od nepomembnih zadev.

DVOJČKA - Odnosi v službi bodo danes na meji dobrega okusa, težko boste komunicirali z okolico. Kljub temu ne bežite stran od težav, saj boste le dajali vtis, da se vam nič ne ljubi.

RAK - Izpolnjeni boste tako na delovnem mestu, kot v ljubezni. Obe področji prinašata nove naloge in dodatne obveznosti. Dozoreli boste v pogledu komunikacije in pogovorov.

LEV - V službi vam ponovno ne bo uspel preboj na višjo raven. Še enkrat boste morali ponoviti vse in se zelo izkazati pri dejanjih. Od prijatelja zahtevate pomembno uslugo.

DEVICA - Pred vami je čas novosti in ugodnih priložnosti. Prerezali boste popkovino preteklosti. Pogumno in odločno se boste soočili s tistim, kar bo novo in drugačno.

TEHTNICA - Pri delu vam bodo prišli prav vsi nasveti vseh zaposlenih. Nekomu ste že prirasli k srcu. Preveč se ženete za dobičkom, pri tem pa pozabljate na potrebe vaših najbližjih.

ŠKORPIJON -Vleklo vas bo med ljudi, kjer boste lahko mirno izražali svoje mnenje in delili svoje izkušnje. Potrebovali boste občutek sprejetosti, hkrati pa vztrajali pri svoji neodvisnosti.

STRELEC - Pustite se presenetiti in storite več za boljšo kondicijo. Vaše telo potrebuje veliko gibanja, zato se nikar ne zapirajte. Popoldne in zvečer se lahko odločite za zanimivo srečanje, ob katerem se boste končno odprli.

KOZOROG - Svoje mnenje ste izoblikovali na podlagi izkušenj, zato je edino pravilno, da odločno stojite za njim. V nekaterih primerih pač kompromis ne pride v poštev.

VODNAR - Želite pretrgati stike s preteklostjo in začeti znova. To vam lahko uspe, če boste pokazali samozavest in če boste obdržali pokončno držo. Pri delu počnete tisto, kar vam gre najbolje.

RIBI - Držali se boste tistega, kar dobro poznate. Zato se vam na trenutke lahko pojavi občutek, da nekaj zamujate, čeprav je sicer jasno, da ste se pametno odločili.