Astro

Horoskop za torek, 24. julija

W.Y.
24. 7. 2018, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN - Če se ne morete izogniti temu, da bi podarili nasvet v neki kočljivi situaciji, bodite vsaj kratki in čim bolj splošni. Tuje težave se vas lahko danes preveč dotaknejo.

BIK - Zapomnite si, da je pri končnih rezultatih pomembno dejstvo, da ste sodelovali in ne zmagali. Držite se načela solidarnosti in to vas bo motiviralo skozi ves dan.

DVOJČKA - Čutili boste, da trenutek ni pravi, da bi delili svoje sanje, kar ne pomeni, da se zanje ne boste potrudili. Zelo boste premislili, komu boste zaupali, sami boste hoteli najti pot do rešitve.

RAK - Preveč razmišljate in se obremenjujete s tem, kaj se bo zgodilo. Spomnite se, da so se do zdaj uresničili le določeni optimistični načrti, skoraj nikoli črne slutnje, ki vam očitno ne koristijo.

LEV - Pohvalno je, da v karieri težite k boljšim dosežkom. Ne skrivate se za lažno skromnostjo, temveč iskreno kažete, da ste sposobni. Razdelite vsakodnevne obveznosti.

DEVICA - Intenzivna energija vam bo koristila na delovnem mestu. Primerno bo, da se boste ukvarjali s športnimi aktivnostmi, ki vas bodo usmerile v drugačno, napredno razmišljanje.

TEHTNICA - Po nekakšnem zatišju vas bo zadelo, da imate še veliko nedokončanih nalog. Nič za to, če ste malo izpregli, zdaj pa le brez panike in s polno paro naprej.

ŠKORPIJON - Čas je, da se z določenimi stvarmi spoprimite povsem drugače. Izkoristite trenutek, ko vam bodo tudi doma res pripravljeni prisluhniti. Vse se še lahko spremeni, le z nekaj več potrpežljivosti.

STRELEC - Morali boste začrtati nove meje nekaterih odnosov, saj čutite, da v njih ne morete več delovati pozitivno. Ko boste razčistili sami s sabo, bo šlo hitro z drugimi, lažje boste zadihali.

KOZOROG - Nekaj boste uspešno končali, toda to vam ni dovolj, saj si želite več, posebno glede ljubezni, kjer ste lahko podjetnejši, saj dobro veste, kaj si želi oseba, ki vas posebno zanima.

VODNAR - Pazite, kaj boste povedali pri pogovoru, ki bo izredno težek. Mogoče je, da vas bodo povsem premagala čustva. V ljubezenskih odnosih se lahko sprostite, vse po prijetno in spontano.

RIBI - Zvezde vam bodo prinesle nekaj delovnih nalog. Vsemu temu boste danes kos v celoti. Pričakovati je, da vas bo spremljala sreča tako v službi, kot v ljubezni.