OVEN - Čeprav se težko ustavite, naredite izjemo in si vzemite čas za bližnje. Lepo boste uskladili svoje želje z realnimi možnostmi in si tako še odločneje začrtali pot do sreče, ostanite tolerantni.

BIK - Sorodniku bo takoj jasno, kaj se pripravlja in dogaja, posebno če tokrat ne nameravate popustiti. Tolikokrat ste se pravzaprav opekli takrat, ko se niste hoteli prilagoditi, zato previdno.

DVOJČKA - Energija in ambicije rastejo, prav tako pa tudi napetost v odnosih. Zelo ostro se boste odzivali na kritike in ne boste prenašali ovinkarjenja, kaj šele laži.

RAK - Največ sreče in zadovoljstva boste našli v svojem ljubezenskem življenju. S partnerjem se bosta izjemno ujemala, še posebej med rjuhami, samski boste sicer romantični, a manj konkretni.

LEV - Če si boste zaželeli strastne avanture, vas pri tem ne bo nič ustavilo, zato bodite pazljivi pri uresničevanju skrivnih namer. Dan bo nosil s sabo erotični naboj.

DEVICA - Čakate na pravo priložnost, strpnost se obrestuje. Zbranost lahko izkoristite tudi ob učenju težjega gradiva. V ljubezni pa se boste končno prepustili čustvom. Ne boste zgrešili.

TEHTNICA - Danes si boste znali vzeti čas za vse male in velike tegobe ljudi okoli sebe, jim prisluhniti in celo pomagati do rešitve. Do partnerja vas bodo prevzemala nežna čustva, ki jih boste idealizirali.

ŠKORPIJON - Čeprav vam na obrazu piše, kakšne volje ste, menite, da lahko obvladate svoja čustva. Kljub temu si boste morali priznati, da je ljubezen tokrat močnejša in da je preprosto ne morete vedno nadzorovati.

STRELEC - Iskali boste mir, ki se vam bo ves čas izmikal. Bolj ko se boste zapirali vase, več pozornosti in radovednosti boste pridobili. Čeprav vidite daleč, zdaj ni trenutek, da bi lahko prehitevali dogodke.

KOZOROG - Čim prej se odpravite na pot in si naberite nove moči. Vaša energija raste, čeprav ste v obdobju, ki ni eno vaših najljubših. Dobro bo, celo na področju, kjer si do zdaj niste upali veliko spraševati.

VODNAR - Ne pozabite na prijateljski odnos, ki vam veliko pomeni. Lahko dobite dober nasvet tudi domačih zadev. Računajte na še nekaj presenečenj, posebno glede morebitne krajše poti.

RIBI - Danes se pripravite na morebitne zaplete s partnerjem. Mogoče ne bo šlo vse po načrtih, saj se boste prehitro odzvali na vsako njegovo napako. Če boste želeli doseči zastavljeni cilj, se boste morali pošteno potruditi.